Gjest sparegrisen Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Jeg holder på å slanke meg. Har blitt rådet til å bruke karbonadedeig i stede for kjøttdeig. Det hadde jo vært greit om det ikke var så stor prisforskjell. Har kjøpt noen pakker kjøttdeig på tilbud. Kan jeg få bort fettet om jeg koker kjøttdeigen og så ta bort vannet? 0 Siter
Gemini Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Hvis du har mulighet, så kjøp karbonadedeig i Sverige, den er billigere enn norsk kjøttdeig. 0 Siter
Gjest tippsiii Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Hvis du har mulighet, så kjøp karbonadedeig i Sverige, den er billigere enn norsk kjøttdeig. Jeg leste at karbonadedeigen i Sverige ofte nærmer seg den norske kjøttdeigen på grunn av høyt fettinnhold. Så det kan være lurt å titte på pakken først og se hvor mye fett som egentlig er i den. 0 Siter
Gjest sparegrisen Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Jeg leste at karbonadedeigen i Sverige ofte nærmer seg den norske kjøttdeigen på grunn av høyt fettinnhold. Så det kan være lurt å titte på pakken først og se hvor mye fett som egentlig er i den. Jeg holder på å koke kjøttdeigen nå. Ser at det legger seg noe belegg på siden i kasarollen og litt oppi vannet. Er ikke det fettet da? 0 Siter
kamazi Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Grunnen til at kjøttdeig er billigere enn karbonadedeig er jo nettopp at fettet er billige slamprodukter. Tar du bort fettet minsker du mengden og kjøttprisen blir neppe noe lavere enn kiloprisen for karbonadedeig. Du bare skaper deg masse merarbeid. Og karbonadedeig er virkelig verdt pengene. At noen kan spise de ekle, hvite trafslegreiene i kjøttdeig er meg ubegripelig =) 0 Siter
Gjest G3 Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Jeg hadde Go og mager Kjøttdeig av svin fra Gilde til middag idag. Uten salt og vann, og med 9g fett. Synes den var ålreit jeg :-) 0 Siter
Gjest sparegrisen Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Jeg hadde Go og mager Kjøttdeig av svin fra Gilde til middag idag. Uten salt og vann, og med 9g fett. Synes den var ålreit jeg :-) Hva kostet den da? Jeg kjøpte kjøttdeig til 15 kr. pakken. 0 Siter
Gjest Verdt pengene Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Kjøttdeig er nok ikke det lureste hvis du skal slanke deg. Du får koste på deg noen kroner ekstra for kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig. Du sparer jo litt uansett, hvis du dropper brus og snop;) 0 Siter
Gjest Underskrift Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Jeg holder på å koke kjøttdeigen nå. Ser at det legger seg noe belegg på siden i kasarollen og litt oppi vannet. Er ikke det fettet da? Uff... bare den beskrivelsen der, gjør at jeg ikke skjønner at folk kan klare og spise kjøttdeig. Karbonadedeig er jo dyrere, men mye sunnere og gir deg mer proteiner pga. renere kjøtt, så med tanke på hva kroppen trenger, kan du spise mindre karbonadedeig kontra kjøttdeig....... tror jeg da... Men jeg aner ikke hvordan man får ut fettet av kjøttdeigen. Jeg bruker bare karbonadedeig, og kyllingkjøttdeig selv. Vennlig hilsen 0 Siter
Mista nikket Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Åssen blir den seendes ut etter at du har kokt den? En hard klump? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Jeg leste at karbonadedeigen i Sverige ofte nærmer seg den norske kjøttdeigen på grunn av høyt fettinnhold. Så det kan være lurt å titte på pakken først og se hvor mye fett som egentlig er i den. Den svenske karbonadedeigen inneholder vel omtrent like mye fett som svinekjøttdeigen, altså max 9-10 %. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.