Gå til innhold

Steking av kalkunfilet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tror alle her i byen skal ha kalkun til middag i morgen... I allefall var vi for seint ute til å skaffe oss en hel kalkun, så det ble kalkunfilet. Men hvordan tilberede denne slik at den blir saftig og ikke tørr? Tenkte å steke den i stekovnen og med epler og svisker som tilbehør (sammen med rosenkål, potet, waldorfsalat og fløtesaus). Spørsmålet er når fileten er 750 gr, hvor lenge og på hvilken temperatur i ovnen, og skal jeg feks pakke eplene og sviskene inn i folie i ovnen. Hmmmmm. Hjeeeelp

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...