flisa Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 ...jeg steker kalkun og det står man skal beregne en halv time pr kilo -og nå har min kalkun stått i 3 timer -og den er på 4,1 kilo - termometeret har spretti ut - men det renner blodsaft når jeg stikker kniven inn bak låret (på kalkunen) -så jeg lar den sikkert stå 3 kvarter til Hva slags erfaring har dere? Mulig den må stå lenger når den er spreng-stuffet 0 Siter
stone Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 På 160 grader, 40 minutter pr kg. 30 minutter er for lite. 0 Siter
flisa Skrevet 31. desember 2006 Forfatter Skrevet 31. desember 2006 På 160 grader, 40 minutter pr kg. 30 minutter er for lite. Ja - det er 160 grader jeg bruker Takk for støtten! hehe 0 Siter
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 Ja det stemmer at det tar lengre tid med stuffing. Min står i ovnen nå, pakket full av appelsiner og hvitløk ;-) 0 Siter
flisa Skrevet 31. desember 2006 Forfatter Skrevet 31. desember 2006 Ja det stemmer at det tar lengre tid med stuffing. Min står i ovnen nå, pakket full av appelsiner og hvitløk ;-) Hjælp - er det godt? Jeg stuffer med 1/2 kilo kjøttdeig med hakket eple, svisker og løk -og jeg spiser hele stuffingen sjæl 0 Siter
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 Hjælp - er det godt? Jeg stuffer med 1/2 kilo kjøttdeig med hakket eple, svisker og løk -og jeg spiser hele stuffingen sjæl Det er absolutt ikke til å spise, men kalkunen blir veldig saftig og mør av det, og den innerste delen av kalkunkjøttet får en litt friskere smak (såvidt anbart, men veldig godt). 0 Siter
nafse Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 40 min pr kg, + ekstra for stuffingen. 0 Siter
flisa Skrevet 31. desember 2006 Forfatter Skrevet 31. desember 2006 40 min pr kg, + ekstra for stuffingen. Ja - det ble nesten 4 timer - men god ble den! .) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.