frosken Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Jeg hater å måtte si dette, men det rene baconet var nok mye sunnere enn kjøttbollene... ;o) "Baconbiter badet i smør" var vel neppe bedre innslag i suppa enn kjøttbollene? 0 Siter
frosken Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Den er SUNNERE med bacon! Kors på halsen!.) Hva legger du da i "sunnere"? 0 Siter
....AV Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Når suppen har blitt kald, ligger fettet som et lokk på toppen. Det kan du fjerne før du varmer opp til neste middag. 0 Siter
org Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Når suppen har blitt kald, ligger fettet som et lokk på toppen. Det kan du fjerne før du varmer opp til neste middag. Fjernes ikke mye smak også da? 0 Siter
....AV Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Fjernes ikke mye smak også da? Litt smak går vel med, men ikke mye, både mannen og jeg synes det går helt fint. Gjør alltid det når jeg har restemat som skal varmes opp eller hvis jeg har kjøttkraft som skal brukes til suppe senere. 0 Siter
flisa Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Hva legger du da i "sunnere"? Balansert proteiner og fett må man ha - sammen med alt det grønne:) 0 Siter
flisa Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Jeg tåler fett bra, det er brød og sukker som gjør at jeg går opp. Og Cola... Samme her! - jeg kan bade i fett jeg - uten at det syns på vekta. Men en skål med svenskegodteri gjør at jeg "trutner". 0 Siter
flisa Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Joa, pølser og lapskaus er i det minste mat. Suppe er ikke mat. Det kan være godt, men kun som forrett. Det inneholder jo ingen verdens ting. Vann med smak. jeg er enig med deg i det - en fjert og så er det borte. 0 Siter
frosken Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Balansert proteiner og fett må man ha - sammen med alt det grønne:) Her tror jeg fettinnholdet blir altfor høyt,.. Suppen er uansett neppe laget for å følge en lavkarbodiett, og da tror jeg det er bedre å ikke få den altfor kalori-rik, og uten for mye av den type fett vi neppe trenger. 0 Siter
frosken Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Når suppen har blitt kald, ligger fettet som et lokk på toppen. Det kan du fjerne før du varmer opp til neste middag. Uten at jeg har lest hele tråden, så tror jeg du har kommet med det beste forslag til løsning :-) 0 Siter
kaffepiken Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Jeg skjønner godt at du ble sur. For når man står og lager middag fra grunnen av skal man ha seg frabedt denslags innblanding! Når jeg lager mat er det bare jeg som får lov til å tilsette noe i maten. Ellers blir det baluba! 0 Siter
flisa Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Her tror jeg fettinnholdet blir altfor høyt,.. Suppen er uansett neppe laget for å følge en lavkarbodiett, og da tror jeg det er bedre å ikke få den altfor kalori-rik, og uten for mye av den type fett vi neppe trenger. Margarin er ikke så bra nei - men baconfett er bedre - eller vanlig smør. Men jeg ser jo nå at det var en svær BOLLE med fett - hehe, det er vel litt drøyt ja 0 Siter
Dorthe Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Samme her! - jeg kan bade i fett jeg - uten at det syns på vekta. Men en skål med svenskegodteri gjør at jeg "trutner". Jeg har ikke vært søtsyk på mange år men det siste halve året har jeg proppa meg ( 0 Siter
frosken Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Margarin er ikke så bra nei - men baconfett er bedre - eller vanlig smør. Men jeg ser jo nå at det var en svær BOLLE med fett - hehe, det er vel litt drøyt ja Litt i overkant, ja...*s* 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 "Baconbiter badet i smør" var vel neppe bedre innslag i suppa enn kjøttbollene? Ikke hvis det var veldig mye fett nei, det er jeg enig i. ) men ellers er nok 100g rent bacon bedre enn 100 g kjøttboller. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Fjernes ikke mye smak også da? Selvfølgelig, smaken sitter jo i fettet! ) 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Den er enklere enn enkel. Poteter, gulerøtter,kålarabi,stangselleri og purreløk skjæres i biter + ett par bokser kjøttboller.(kan sløyfes) kokes i vann med buljongterninger På hytta gjør jeg det enda enklere. Ferdig frossen lapskausblanding gjør samme nytten. Da slipper du å skjære opp grønnsakene. Både jeg og ungene liker denne suppa,men jeg tror det blir litt mager kost for mannen min:) Ah, takk. Får ty til denne når buksa blir for stram. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Så hvis du får en oppskrift _med_ bacon, så klarer du ikke å lage den uten? Hehe :-D Nei -det- blir for avansert, altså! Hva tror du om kokkeevnene til en stakkars blondine, egentlig? 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Men i kjøttsuppe er det kjøtt, og kjøttet gjør vannet til næring. Grønnsakssuppe inneholder jo ingen verdens ting. Ikke med mindre man er kanin. Kaniner har fine tenner! 0 Siter
Babette Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Jeg forstår ham. Man blir da ikke middagsmett av bare grønnsaksuppe? Så jeg synes det var en god ide med baconbiter oppi, jeg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.