Gå til innhold

Når vi snakker om titan-panner


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ødela jo som sagt min Eva(?) titan-panne med å glemme den på plata på full guffe (260 grader) gjentatte ganger.

Noen som har et tips til en god titanpanne som er god til å lage brunsaus i (tykk bunn - bruner lett) og tåler en støyt? Merketips, butikk man finner dem i og prisantydning hadde vært kjekt!

Skrevet

Jeg vet noen som klarer å destruere det meste av kjøkkenredskap ved å glemme det en times tid...

Hotell Cæsar.....

Å giiiiid!

Gjest Debra irl
Skrevet

Jeg vet noen som klarer å destruere det meste av kjøkkenredskap ved å glemme det en times tid...

Hotell Cæsar.....

Å giiiiid!

ha ha ha.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...