tiliti Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Jeg ødela jo som sagt min Eva(?) titan-panne med å glemme den på plata på full guffe (260 grader) gjentatte ganger. Noen som har et tips til en god titanpanne som er god til å lage brunsaus i (tykk bunn - bruner lett) og tåler en støyt? Merketips, butikk man finner dem i og prisantydning hadde vært kjekt! 0 Siter
keinstein Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Jeg vet noen som klarer å destruere det meste av kjøkkenredskap ved å glemme det en times tid... Hotell Cæsar..... Å giiiiid! 0 Siter
Gjest Debra irl Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Jeg vet noen som klarer å destruere det meste av kjøkkenredskap ved å glemme det en times tid... Hotell Cæsar..... Å giiiiid! ha ha ha. 0 Siter
keinstein Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 ha ha ha. Nå har vi det moro gitt. :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.