Gå til innhold

Ingen "kokker" her....?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har et innlegg fra tidligere i dag ang. steiking av entrecote. Siden jeg skal steike mange så bruner jeg dem først i steikepanna og tenkte deretter å ettersteike dem i steikovnen, men hvor lenge.....? Kan ikke helsteke som jeg pleier fordi entrecoten allerede er delt i skiver og jeg skal steike til mange så derfor vill det være lettvint å ettersteike i steikovnen. Fint om noen kan hjelpe......

Skrevet

8 min på 180 C.

Tusen takk, begynner nå jeg.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...