Gjest zakkoo Skrevet 1. februar 2007 Skrevet 1. februar 2007 Jeg fikk en tørrstekt sprø lefse med fire smale striper ost, to ørtynne pølseskiver og en slaskete tomatskive. En ganske uspiselig greie. I 1983 i Venezia. Det var generelt over hele fjøla i Italia. Jeg var også maks skuffa over Venezia-pizzaen i 2004! Men de må da ha god pizza ellers i landet? De er jo så kjent for den. Tynn skal bunnen være, synes jeg. Hater Big One-pizzaer. 0 Siter
keinstein Skrevet 1. februar 2007 Skrevet 1. februar 2007 Jeg var også maks skuffa over Venezia-pizzaen i 2004! Men de må da ha god pizza ellers i landet? De er jo så kjent for den. Tynn skal bunnen være, synes jeg. Hater Big One-pizzaer. Det vi spiser er amerikansk pizza. På samme måte som vi spiser amerikansk kinamat. Kinesisk orginal mat er pyton. 0 Siter
Gjest zakkoo Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Det vi spiser er amerikansk pizza. På samme måte som vi spiser amerikansk kinamat. Kinesisk orginal mat er pyton. Er italiensk pizza i Norge amerkansk? Jeg spiste forresten slange i Kina i fjor. Herlig! 0 Siter
keinstein Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Er italiensk pizza i Norge amerkansk? Jeg spiste forresten slange i Kina i fjor. Herlig! Pizza i Norge er bare kvasi-italiensk. Italienere spiser ikke slik pizza som vi gjør. Kinesere spiser ikke vår "kinamat" heller. Det jeg fikk i NY som kaltes "norsk lapskaus" var ikke lapskaus, men heller en slags amerikansk "casserole". 0 Siter
keinstein Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Markedstilpasning. Pizzaakokk-triks nr 44a: strø på en ts MSG før ost og saus. Smaken blir 100% bedre, og du trenger ikke så mye salt, feit ost og sterkt krydder. 0 Siter
tonie Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Jeg fikk en tørrstekt sprø lefse med fire smale striper ost, to ørtynne pølseskiver og en slaskete tomatskive. En ganske uspiselig greie. I 1983 i Venezia. Det var generelt over hele fjøla i Italia. Enig! Italiensk pizza i Italia er ikke godt. Jeg spiser alt annet enn pizza når jeg er der. Italiensk pizza i Sverige er snadder:-) 0 Siter
pekkaline Skrevet 2. februar 2007 Forfatter Skrevet 2. februar 2007 Herlighet! Hvor var dette da? Dolly Dimple 0 Siter
Debra-irl Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Markedstilpasning. Pizzaakokk-triks nr 44a: strø på en ts MSG før ost og saus. Smaken blir 100% bedre, og du trenger ikke så mye salt, feit ost og sterkt krydder. Rett på bunnen altså? Ikke blande i sausen? 0 Siter
keinstein Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Rett på bunnen altså? Ikke blande i sausen? Nei. Eller blande i/strø på osten. Det framhever smaken i det laget der det ligger. Aldri på toppen. 0 Siter
Debra-irl Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Pizza i Norge er bare kvasi-italiensk. Italienere spiser ikke slik pizza som vi gjør. Kinesere spiser ikke vår "kinamat" heller. Det jeg fikk i NY som kaltes "norsk lapskaus" var ikke lapskaus, men heller en slags amerikansk "casserole". Hmmm. Da lurer jeg på hvordan taco smaker i Mexico.... Sushi her er stort sett som i Japan da. 0 Siter
keinstein Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Hmmm. Da lurer jeg på hvordan taco smaker i Mexico.... Sushi her er stort sett som i Japan da. Da jeg var i Mexico i 1982, hadde de ikke taco. Men de brukte maispannekaker til alt mulig. Jeg så ofte at de smørte på noe bønnestuinggreier og spiste. Det var heller ikke godt, sterkt som juling og surt. Pannekakene var seige og vonde. 0 Siter
pærebrus Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Markedstilpasning. Pizzaakokk-triks nr 44a: strø på en ts MSG før ost og saus. Smaken blir 100% bedre, og du trenger ikke så mye salt, feit ost og sterkt krydder. MSG? Hva er det? 0 Siter
keinstein Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 MSG? Hva er det? Et pulver som ligner sukker. Smaker ingenting, men påvirker smaksnervenes overflate på tunga. Gjør dem mer mottagelige. Et godkjent E-stoff. Monosodiumglutamat. Natriumglutamat, glutamat, smaksforsterker osv. Kjært barn ... 0 Siter
pærebrus Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Et pulver som ligner sukker. Smaker ingenting, men påvirker smaksnervenes overflate på tunga. Gjør dem mer mottagelige. Et godkjent E-stoff. Monosodiumglutamat. Natriumglutamat, glutamat, smaksforsterker osv. Kjært barn ... Aha! Ikke rart jeg ikke skjønte hva det var da. Men dette er vel ikke noe man får kjøpt på vanlig butikk går jeg ut i fra? 0 Siter
keinstein Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 MSG? Hva er det? Kinamat er fullt av det, derfor smaker det så godt. Men noen kan få hjertebank av det hvis de spiser mye... Kinafolka bruker også papain for å mørne kjøtt. 0 Siter
keinstein Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Aha! Ikke rart jeg ikke skjønte hva det var da. Men dette er vel ikke noe man får kjøpt på vanlig butikk går jeg ut i fra? Vietnamesiske butikker og noen andre østenbutikker, Smart Club osv. En kg bør koste ca 20-25 kr. Relativt ukjent for amatører og andre dilettanter :-) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Dolly Dimple Hmmmm, greit at jeg ikke synes pizzaen deres er så veldig god generelt heller da 0 Siter
erin Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Hehe, har du vært på Dolly Dimples? Da jeg var der for første gang for ca 4 år siden, ble jeg spurt om det samme. Og det kostet 20 kr ekstra. Men det fikk jeg ikke vite før jeg fikk regninga. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Sånn er det hos Flamenco pizza også, og det koster ekstra. Det er dyrt syns jeg. Et ørlite ostedryss på kanten koster 20 kroner ekstra. Det er nesten prisen for en halv ost på butikken jo! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.