Gjest MiaMariaa Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Kan man lage det? Altså uten sånn posefyll også. Eller blir det for tørt? Jeg er så lei av den tomatsmaken på pizzaen. Vil ha noe annet. Forslag? 0 Siter
Gjest også en mamma Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Personlig syns jeg pizza uten tomatsaus er helligbrøde. :-) Men går jo an å bare droppe det. Med ost på toppen blir det ikke så tørt likevel. Kommer selvsagt litt an på hva du har på pizzaen. 0 Siter
citoyen Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Du kan lage tacopizza i stedet, og erstatte tomatsausen med kjøttdeig med tacokrydder og salsa. Hiv på litt løk og hva du ellers måtte ha lyst på, nachochips, og så ost på toppen. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Du kan jo prøve med pesto istedet. 0 Siter
scara Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Ha på en boks creme fraiche, peperoni og ost - kjempegodt! :-) 0 Siter
Mañana Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Jeg synes pizza uten tomatsaus er best. Det kalles pizza bianca i Italia (hvit pizza) og er ganske vanlig der. Jeg elsker hvit pizza og lager nesten aldri hjemmelaget pizza MED tomatsaus. vanskelig å skaffe GOD tomatsaus synes jeg nemlig. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Jeg synes pizza uten tomatsaus er best. Det kalles pizza bianca i Italia (hvit pizza) og er ganske vanlig der. Jeg elsker hvit pizza og lager nesten aldri hjemmelaget pizza MED tomatsaus. vanskelig å skaffe GOD tomatsaus synes jeg nemlig. Hva har du på pizzaen din? 0 Siter
Lurveline Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Det går helt fint, du kan bruke "hvit" pastasaus istedet. 0 Siter
citoyen Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Jeg synes pizza uten tomatsaus er best. Det kalles pizza bianca i Italia (hvit pizza) og er ganske vanlig der. Jeg elsker hvit pizza og lager nesten aldri hjemmelaget pizza MED tomatsaus. vanskelig å skaffe GOD tomatsaus synes jeg nemlig. God tomatsaus lager du selv fra grunnen av 0 Siter
Mañana Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 God tomatsaus lager du selv fra grunnen av Med utgangspunkt i dårlige tomater? Neeei:D 0 Siter
Mañana Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Hva har du på pizzaen din? Løk, mais, sorte oliven og ferske tomatskiver som oftest. Og kanskje soltørkede tomater, basilikumsblader, ruccolasalat, jalapenos eller nachos - Alt etter hva jeg har av ingredienser:) 0 Siter
Gjest odld Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Vi pleier å bruke grillsaus. Oppå har vi biffstrimler, løk,paprika, champ, anananas og ost. Denne er suveren! 0 Siter
citoyen Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Med utgangspunkt i dårlige tomater? Neeei:D Da får du finne et sted å få tak i gode tomater, eller begynne å dyrke dem selv 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Hvis du vil ha en litt eksotisk pizza, kan jeg anbefale denne:smør bunnen med et tynt lag mangochutney, ha så på grillet kylling eller røkt kalkunpålegg, ananas eller banan-skiver, rødløk, peanøtter/cashewnøtter, mye curry-krydder og ost på toppen. :-9 0 Siter
Mañana Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Da får du finne et sted å få tak i gode tomater, eller begynne å dyrke dem selv Sånt har jeg ikke tid til, ergo blir det pizza bianca:) 0 Siter
morsan Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Du kan jo prøve med pesto istedet. Det bruker ofte jeg! :-) 0 Siter
Gimmick Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Litt tykk bunn, creme fraiche, salt pepper, en boks bogskinke, purre, mais og ost. Kjempegodt!! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 2. februar 2007 Skrevet 2. februar 2007 Hva med tomatpurré da? Skjønner godt at du blir lei den posegreia for den er god bare engang iblant. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 3. februar 2007 Skrevet 3. februar 2007 Hva med tomatpurré da? Skjønner godt at du blir lei den posegreia for den er god bare engang iblant. Tomatpure er jo skikkelig surt, ikke noe godt hvis man ikke blander det med litt melk eller sukker for å mildne smaken. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 3. februar 2007 Skrevet 3. februar 2007 Tomatpure er jo skikkelig surt, ikke noe godt hvis man ikke blander det med litt melk eller sukker for å mildne smaken. ??.. Da har du brukt feil taomatpurrè. Den beste får du på hermetikkboks. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.