Gjest Shira12 Skrevet 3. februar 2007 Skrevet 3. februar 2007 Jeg steiker dem ofte på steikepanna med lokk med svak varme så de tiner inni. Men du kan fint ta dem i stekovnen også. OK, flotte greier. Men det spørs om jeg orker gå ned i kjelleren til frysen i dag. Men da har vi mat en annen dag. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. februar 2007 Skrevet 3. februar 2007 Ja, det kan du! God bedring. Supert! Takk for det. Jeg kvikner nok snart til igjen. 0 Siter
Dorthe Skrevet 3. februar 2007 Skrevet 3. februar 2007 OK, flotte greier. Men det spørs om jeg orker gå ned i kjelleren til frysen i dag. Men da har vi mat en annen dag. Hehe, få guttungen til å gå ned, min finner alltid noe ;o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.