Gjest Spiste nettopp et halvt brød Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Mine: Jorbærsyltetøy og banan sammen (smør under) oksetunge med majones og sølvløk Hva er dine? 0 Siter
leni76 Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Cashewnøtt-peanøttsmør. nugatti kokt egg multesyltetøy 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 nugatti kokt egg multesyltetøy På samme skiva?! 0 Siter
leni76 Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 samme tenkte jeg! hehe..nei..glemte komma :-)) 0 Siter
Musli Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Roastbiff med remulade,brelett smør med jordbærsyltetøy oppå..Nam nam.. Kan ikke ha det i hus... spiser altfor mange brødskiver da... 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Kokt egg er "folkemat" som jeg kalte det i barndommen. Når det kom folk på besøk var det ofte å se på smørbrødene Og enda synes jeg det er spesielt. Jeg spiser nok mest servelat i hverdagen, og italiensk salat u kjøtt. 0 Siter
pampen Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Avokade og spekeskinke. Tomat og fetaost. Pesto og skinke. Peanøttsmør. 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Penutsmør med hjemmelaget bringebær- eller jordbæærsyltetøy! Nammm! Men det spiser jeg bare når jeg er hos min kjære ellers hadde jeg vel trillet rundt her. Sjokonøtt, men det kjøper jeg kanskje 1-2 ganger i året av samme grunn som ovenfor. | 0 Siter
Dorthe Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Fetaost med oliven, løk og soltørkede tomater. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Solbærsyltetøy med bananskiver eller gulost med druer. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Cashewnøtt-peanøttsmør. Det er godt! 0 Siter
Idéfix Skrevet 5. februar 2007 Skrevet 5. februar 2007 Svartpølse, tiriltunge (fårepølse) og salami+løk+pestoparmesan. 0 Siter
org Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Leverpostei, den i gul, firkantet plastboks. Fersk leverpostei heter den visst. Nydelig på nybakt brød! 0 Siter
Velouria Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Pesto og tomat er definitivt min favoritt. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Favorittpålegget mitt for tida må vel være kaviar med gulost. Går jo i perioder dette med favorittpålegg da. Ellers er jeg veldig glad i tuben med laks & majones 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Akkurat nå er det rømmesild fra Smart club. Den er utrolig god. Mye bedre enn andre merker. Må prøves 0 Siter
Gjest zakkoo Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Akkurat nå er det rømmesild fra Smart club. Den er utrolig god. Mye bedre enn andre merker. Må prøves Leverpostei! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.