Gjest just4fun Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Har en bayonneskinke i frysen, tenkte jeg skulle lage denne på søndag! Tror den er ferdig kokt?? Det står ikke på klistrelappen, men når den er helt tint, da vil jeg merke det ikke sant? Den vil være myk hvis den ikke er kokt, og fast hvis den er kokt?? Skjærer jeg den opp i skiver og varmer den i sausen da eller?? Hvilken saus passer best? Og hva annet passer til?? 0 Siter
NeaNoor Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 http://www.varden.no/matogdrikke/recipe.asp?recipe=14265 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7836&mnu1=&mnu2= http://media.ta.no/mat/result_view.php?recipe_id=14479 0 Siter
Musli Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 På søndag hadde vi potetmos og tomatsaus til..Det var faktisk veldig godt. Ikke hatt det før=) 0 Siter
GoodTimes Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 På søndag hadde vi potetmos og tomatsaus til..Det var faktisk veldig godt. Ikke hatt det før=) Godt med asparges og grønne bønner og hollandaise eller bearnaisesaus også. 0 Siter
Atene Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Tomatsaus. Og noen grønne grønnsaker, aspargesbønner eller brokkoli. 0 Siter
Babette Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 1. Sprett en pakke rødkål over skiver av kokt skinke i ildfast form, inn i ovenen en halvtimes tid ved 175 grader, til det er gjennomvarmt. Dertil kokte poteter. 2. Kald skinke med potetsalat og salat. (Dog ikke vintermat) 3.Ostegratinert i stekovnen, skiver av ost legges over skinke i skiver, 225 grader et kvarters tid. Evt. bruk langpanne og stek tynne potetskiver dryppet med hvitløkskrydret olje sammen med skinke/ost. Dertil frisk salat. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 Vi bruker kålrotstappe og blomkål til. Lager gjerne en lys saus, men tomatsaus høres veldig godt ut så det skal prøves. 0 Siter
Gjest heffalumpen Skrevet 6. februar 2007 Skrevet 6. februar 2007 I tillegg til alle gode forslag nedenfor, er sennep veldig godt til, dijon-sennep fx. Tomatsaus er jeg litt usikker på. Grønnne grønnsaker er bankers. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.