Gjest soyatoya Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Jeg prøver å holde meg unna melkeprodukter og har konvertert til soyamelk. Men kan jeg bruke den som vanlig melk til ALT? 0 Siter
Gjest soyatoya Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Grøten ble kjempegod, om ikke bedre enn vanlig! MMMM! 0 Siter
Caloni Makaroni Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Den er ment for å erstatte vanlig melk, så ja, man -kan- bruke den til alt. Det er dog ikke alt som blir like godt med soyamelk som med vanlig melk. Jeg foretrekker havremelk framfor soyamelk. Hver til sitt bruk, egentlig. 0 Siter
Gjest soyatoya Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Den er ment for å erstatte vanlig melk, så ja, man -kan- bruke den til alt. Det er dog ikke alt som blir like godt med soyamelk som med vanlig melk. Jeg foretrekker havremelk framfor soyamelk. Hver til sitt bruk, egentlig. Hvor får man kjøpt havremelk? 0 Siter
Caloni Makaroni Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Hvor får man kjøpt havremelk? Tja...jeg kjøpte det på Maxi, iallfall. De fleste matvarebutikker med stort utvalg har diverse "melkefri melk". Noen har soyamelk, noen har rismelk, noen har havremelk, og noen har alt sammen. Helsekostbutikker har sikkert også havremelk. Du må nesten bare undersøke det selv. Tror det er opp til den enkelte butikk også, hva de velger å ta inn. 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Hvor får man kjøpt havremelk? De har flere typer havremelk og rismelk på min lokale Ica, men de står ikke i melkedisken. De står sammen med annen helsekost, altså i romtemperatur, ikke noe problem så lenge de er uåpnet. Men havremelka smaker best iskald fra kjøleskapet da. Jeg bruker den med vanilje på frokostblanding, nam! 0 Siter
Gjest Aviaana Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Har du forsøkt mandel og hasselnøttmelk? Altså rismelk med nøttesmak? utrolig godt. Du får kjøpt den på Ica. 0 Siter
Osiris Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Du kan bruke både soyamelk, rismelk eller havremelk. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 15. februar 2007 Skrevet 15. februar 2007 Ikke all soyamelk passer til alt, har jeg erfart.. Skulle lage saus, og det viste seg at soyamelken jeg hadde kjøpt var tilsatt ørlite vanilin. Karrysaus med vaniljesmak var ikke noe særlig... Dette var faktisk vanlig alpro soyamelk med kalsium, uten smak. Men den går kjempefint til grøt, frokostblanding og annet som er søtlig. Til middagsretter bruker jeg alpro soyafløte eller soyarømme. Da blir det ikke noe bismak på. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.