Gå til innhold

Hva skal vi serever i vår sønns voksen-bursdag?


Anbefalte innlegg

Gjest Bursdagskvaler
Skrevet

Det blir pølser og sjokoladekake i barneselskapet. Men hva skal vi servere de voksne? Pleier dere å servere middag, isåfall hva slags middag? Har dere kaker, hva slags?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg pleier å lage min vinduerlige kake med 3 tynne nøttebunner med en blanding av vaniljekrem og vanlig krem + bringebær eller jordbær mellom og oppå - det er aldri noe igjen av den! :o) Pluss en sjokoladekake og noen muffins da. Og så har jeg alltid rundstykker med skinke og agurk/paprika på og det er sjelden det er noe igjen av de og.

Skrevet

Jeg pleier å lage min vinduerlige kake med 3 tynne nøttebunner med en blanding av vaniljekrem og vanlig krem + bringebær eller jordbær mellom og oppå - det er aldri noe igjen av den! :o) Pluss en sjokoladekake og noen muffins da. Og så har jeg alltid rundstykker med skinke og agurk/paprika på og det er sjelden det er noe igjen av de og.

Din vidunderlige kake må jeg snart prøve. Jeg har sett du har skrevet om den før, og jeg må si den frister...:o)

Har du lagt ut oppskrift eller er den så enkel som den høres ut, lag tre nøttebunner og fyll med vaniljekrem/vanlig krem og bær etter smak?

Skrevet

Jeg synes det er greit med smørbrød i voksenbursdag. De eldre liker det og greit for kan smøres på forhånd. Hadde voksenbursdag forige helg og lagde smørbrød med hj.lagde karbonader, rekesalat, roasbiff og ost. Alle ble godt pyntet og så ut som det smakte..!

Av kaker hadde jeg Verdens beste og sjokoladekake.

Min.vann og farris til maten og kaffe/te til kakene.

Skrevet

Kaffe og kaker. Og så pleier svigermor å ta med påsmurte rundstykker eller vaffler. Hender vi har is eller sjokoladepudding i tillegg.

Skrevet

Din vidunderlige kake må jeg snart prøve. Jeg har sett du har skrevet om den før, og jeg må si den frister...:o)

Har du lagt ut oppskrift eller er den så enkel som den høres ut, lag tre nøttebunner og fyll med vaniljekrem/vanlig krem og bær etter smak?

Den er nesten så enkel ja - litt arbeidssom er den dog, men lett alikevel! Husk at bunnene blir veldig tynne så de brekker lett, men det lar seg lett kamuflere med kremen. :o)

Jeg pleier å sprute litt formfett på bakepapiret før jeg har på røra og så lar jeg dem bli kalde på papiret, pensler det med kaldt vann på baksiden og drar det _forsiktig_ av, da får det som regel bra.

Annonse

Skrevet

Kommer litt an på tidspunktet synes jeg.

Av og til har vi selskap ganske tidlig på dagen (før eller rundt middagstid). Da lager jeg f.eks.gryterett med loff og salat i tillegg til kaker og kaffe.

Er selskapet sent på dagen (etter middagstid) lager jeg smørbrød eller rundstykker i tillegg til kakene.

Gjest Elextra
Skrevet

Er det først og fremst barnebursdag, pleier ikke vi ha egen mat til de voksne. Da får de pølser og kake de også :-).

Skrevet

Veldig varierende. Men jeg velger alltid noe snuppa liker.

Har gått en del på koltbord her.

Tar også en kake ho liker. Det er det viktigste synes jeg.

Gjest annlovinda
Skrevet

Vi pleier ofte å ha enten lasagne eller gryterett i voksenbursdag vi.

Greit å lage det ferdig dagen i forveien, slik at det bare er å lage salat og varme maten.

Skrevet

Vi serverer smørbrød og kaker.

Middag hvis bursdagen faller på en søndag/feires søndag og det kommer gjester langveisfra.

Skrevet

Den er nesten så enkel ja - litt arbeidssom er den dog, men lett alikevel! Husk at bunnene blir veldig tynne så de brekker lett, men det lar seg lett kamuflere med kremen. :o)

Jeg pleier å sprute litt formfett på bakepapiret før jeg har på røra og så lar jeg dem bli kalde på papiret, pensler det med kaldt vann på baksiden og drar det _forsiktig_ av, da får det som regel bra.

Takk for tips om bakepapiret. Det skal jeg huske på.

Funker den metoden med å pensle med kaldt vann på baksiden når "verdens beste" skal løs fra bakepapiret også tro?

Annonse

Skrevet

Takk for tips om bakepapiret. Det skal jeg huske på.

Funker den metoden med å pensle med kaldt vann på baksiden når "verdens beste" skal løs fra bakepapiret også tro?

Det tror jeg nok.

Gjest heffalumpen
Skrevet

Noe enkelt og fancy, og hvitvin/øl. Kake etterpå.

Eller full middag.

Gjest Shira12
Skrevet

Vi har laget smørbrød, litt variert pålegg, en liten ekstra innsats for at det skal se godt ut.

He he, når jeg leste overskriften tenkte jeg, næh så heldig deres voksne sønn er som får foreldrene til å ha selskap ;o) *trøtt i dag*

Skrevet

Takk for tips om bakepapiret. Det skal jeg huske på.

Funker den metoden med å pensle med kaldt vann på baksiden når "verdens beste" skal løs fra bakepapiret også tro?

Jeg bruker all.folie godt sprøyta med formfett da jeg baker Verdens beste og ikke vanskelig å få av papiret da.

Skrevet

Jeg pleier å lage min vinduerlige kake med 3 tynne nøttebunner med en blanding av vaniljekrem og vanlig krem + bringebær eller jordbær mellom og oppå - det er aldri noe igjen av den! :o) Pluss en sjokoladekake og noen muffins da. Og så har jeg alltid rundstykker med skinke og agurk/paprika på og det er sjelden det er noe igjen av de og.

For en bake-kløne som kun kan bake ostekake og lite annet, kan du være så snill og gi oppskrift på den nøttebunnen?

:)

Skrevet

Jeg begynner visst å fjerne meg fra småbarnstiden...

Jeg leste overskriften som "Hva skal vi servere i vår voksne sønns bursdag"... :)

Og syntes jo det var et pussig spørsmål ;-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...