pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Ja er riktig imponert over meg selv som har boller på gang. 2 og et halvt brett. Et brett er vanlige rosinboller og resten er "skolebrød". Men hvordan serverer dere bollene? Med krem til? Syltetøy? Eller noe annet? 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Tenker du på fastelavnsboller? De skal vel ha krem inni og melisdryss oppå? Ellers er varme boller med smør og syltetøy nammis da! Eller med smør og HaPå! 0 Siter
citygirl Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Flink du er! Her i huset lages fastelavensbollene med liten bit mørk sjokolade (70 %) inni eller makronfyll (sånn fyrstekakefyll). Vi spiser dem med krem oppå. Mmmmmm 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Flink du er! Her i huset lages fastelavensbollene med liten bit mørk sjokolade (70 %) inni eller makronfyll (sånn fyrstekakefyll). Vi spiser dem med krem oppå. Mmmmmm å nam makronfyll har jeg aldri tenkt på! Takk! Det blir neste gang da 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Tenker du på fastelavnsboller? De skal vel ha krem inni og melisdryss oppå? Ellers er varme boller med smør og syltetøy nammis da! Eller med smør og HaPå! Hapå var nytt for meg. Funker det med nugatti? 0 Siter
fresja Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Hapå var nytt for meg. Funker det med nugatti? Tror nok en nugattielsker ville like Nugatti i bollene. Selv har jeg ikke kjøpt krem, men jeg har vaniljekrem og en aprikosost! 0 Siter
citygirl Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 å nam makronfyll har jeg aldri tenkt på! Takk! Det blir neste gang da Det er knallgodt. Og lettvint. Bare blande pulveret med kokende vann og vips; snadderfyll til bollene. Og det som blir til overs i bollen, det sklir ned med skje. Men jeg har dessverre ikke det i skapet nå. Blir boller med sjokoladebit i til oss i morra. 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Hapå var nytt for meg. Funker det med nugatti? Gjett om! Heldigvis har jeg ikke sjokoladepålegg i huset... 0 Siter
pampen Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Vanlige boller er best med smør og brunost. 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Vanlige boller er best med smør og brunost. Jeg har spist melkekake med brunost og det var knall godt, så det kan nok stemme at brunost smaker fint på boller også 0 Siter
pampen Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Jeg har spist melkekake med brunost og det var knall godt, så det kan nok stemme at brunost smaker fint på boller også Har du aldri spist boller med brunost?? (og hva er melkekake?) 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Har du aldri spist boller med brunost?? (og hva er melkekake?) Som en diger bolle. Hørt om julekake? Nesten det samme. Melkekake har bare rosiner. Nei, jeg har aldri hatt brunost på boller 0 Siter
Platina Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Boller er best som de er uten noe på. Iallefall når de er ferske. De er jo søte i seg selv, så jeg synes ikke det trengs søtt pålegg i tillegg. Men i morgen blir det boller med krem og melisdryss. Har lovet ungene å bake boller fra morgenen av så de begynner vel å mase om det i sjutida. 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Boller er best som de er uten noe på. Iallefall når de er ferske. De er jo søte i seg selv, så jeg synes ikke det trengs søtt pålegg i tillegg. Men i morgen blir det boller med krem og melisdryss. Har lovet ungene å bake boller fra morgenen av så de begynner vel å mase om det i sjutida. hehe, ja det er "farlig" å love ungene noe Jeg ville normalt også bakt i morgen, men vi skal tidlig avsted på turn stevne. Så da setter jeg bollene litt i ovnen før de serveres. Blir nok fint. *Har allerede tyvsmaket på et par* 0 Siter
fresja Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Jeg har spist melkekake med brunost og det var knall godt, så det kan nok stemme at brunost smaker fint på boller også Jeg kaller pannekake for melkekaker; slike tynne vi spiser med f.eks. syltetøy, ikke fleskepannekaker. 0 Siter
Velouria Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Fastelavnsboller skal helst være vannbakels med krem og melisdryss. Men vanlige hveteboller er aller best lunkne med smør og gulost, kanskje til og med litt appelsinmarmelade. 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Jeg kaller pannekake for melkekaker; slike tynne vi spiser med f.eks. syltetøy, ikke fleskepannekaker. Jeg tenker ikke på pannekaker. Melkekaken ser ut som et rundt brød. Finnes ikke melkekake i alle byer? Bare i sør? hm.. 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Fastelavnsboller skal helst være vannbakels med krem og melisdryss. Men vanlige hveteboller er aller best lunkne med smør og gulost, kanskje til og med litt appelsinmarmelade. ok, det var nytt for meg at det skal være vannbakels. Ja da er det sikkert litt ulik tradisjon bare. Man tar med seg den man har hatt i barndomshjemmet 0 Siter
April Skrevet 17. februar 2007 Skrevet 17. februar 2007 Jeg tenker ikke på pannekaker. Melkekaken ser ut som et rundt brød. Finnes ikke melkekake i alle byer? Bare i sør? hm.. Det du beskriver som melkekake kaller vi hvetekake (uttales noe annerledes på min dialekt men skriver jeg det outer jeg nok meg selv her...) Det er som julebrød men med bare rosiner. Knallgod fersk! 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. februar 2007 Forfatter Skrevet 17. februar 2007 Det du beskriver som melkekake kaller vi hvetekake (uttales noe annerledes på min dialekt men skriver jeg det outer jeg nok meg selv her...) Det er som julebrød men med bare rosiner. Knallgod fersk! Jepp, der har du den Den kan jeg godt spise med brunost på. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.