ShitDiddelyDo Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Yorkshire_pudding Ok. Ble skeptisk. Skulle tatt seg ut om jeg hadde bestilt det og det hadde vist seg å være blodpudding. 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Vannkastanjer er jo så gode! Elsker konsistensen på de Jeg også! Den sprøheten er bare nyyyydelig....!! Hvordan går det egentlig an å ikke like vannkastanjer?? 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Så lenge jeg slipper spekesild, blåmuggost og lever av alle slag, så er jeg i grunn glad! 0 Siter
streker paa veggen..! Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Aødro likt otmater!! nwoatta!!!!!!!!!!!! 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Aødro likt otmater!! nwoatta!!!!!!!!!!!! Hehehe... 0 Siter
Gjest blame Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Jeg også! Den sprøheten er bare nyyyydelig....!! Hvordan går det egentlig an å ikke like vannkastanjer?? Nei, si det.. De må være rare, rare mennesker 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Nei, si det.. De må være rare, rare mennesker Hey! 0 Siter
dolores83 Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Ganske mye, egentlig. Jeg spiser ikke kjøtt, så det begrenser jo en del. Meget skeptisk til oster som lukter død og fordervelse. Dessuten klarer jeg ikke makrell (hadde en traumatisk makrellopplevelse i barndommen:P) Potetgull med ost og løk. Fydda! 0 Siter
tiliti Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Lever (utenom fiskelever), hvalkjøtt, muggost (utenom på pizza), tran, rå østers, hest. Har aldri smakt smalahoved men tror det kan bli problematisk om jeg blir tilbydt det. Har smakt uendelig mye forskjellig sjømat, det meste er enten godt eller spiselig - men generelt sett synes jeg det er kjedelige greier. 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 knakkpølser, hvalkjøtt, salatblader, usøtet havregrøt... for å nevne noe... 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Hey! Hey sjøl! Vi kan vel ikke noe for at du er litt rar på vannkastanje-område... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Jeg er altetende, men to ting klarer jeg ikke i det hele tatt. Kaviar og rødbeter!! 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Å, blodpudding glemte jeg!! Men jeg får si som The Yorkshire men: Blodpudding med sukker? You were lucky!! Jeg fikk blodpudding kokt i _melk_!! Det er faktisk godt! Blodpudding kokt i melk og servert med flesk og sirup! NAM! 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Mannen min lager slik mat. Han elsker kjøtt. Elg og indrefilet og vet ikke hva det er. Jeg blir kvalm bare jeg ser disse blodige og feite kjøttsykkene. Jeg tror ikke det er bra heller jeg. Tror det legger seg som en klump i magen. Han har hatt mye problemer med magen i det siste. Sikkert fordi han dro i hus en elg som en slekning hadde skutt.Det er min teori:) Jeg spiser røkte sommerkotteletter om sommeren. Det glemte jeg å si.Ellers spiser jeg jo kjøttdeig og skinke og det beste jeg vet vet er pinnekjøtt. Men jeg er nok et fiskemenneske. Elsker fisk og sjømat. Jeg lagde en elggryte i går av et stykke helt rent elgkjøtt. Skar det i små biter og brunet dem i panna, salt og pepper, hadde i noen gulrøtter i skiver og 1/2 finhakket løk og lot det surre en stund. Hadde så på viltsauspulver (jada, Toro..), vann og melk og noen skjeer creme fraiche og lot det koke rundt 45 min. Det ble det møreste kjøttet jeg noen gang har spist! Det smelter på tunga! Skal ha resten i kveld - gleder meg! ) 0 Siter
Gjest blame Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Hey! Dette tror jeg ikke jeg har armmuskler til å ro meg ut av, så jeg får gå på Shell og skaffe bensin til påhengsen... O:-) 0 Siter
Debra-irl Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Enkelt. Tre ting: rå østers brunost (alle typer, inkl prim) sild (i alle varianter) Ellers går det meste ned. Dessverre ;-) 0 Siter
NeaNoor Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Sild, blodmat, rogn, lever, blåskjell, snegler og sitronpai. 0 Siter
Gjest Wita Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Jeg lagde en elggryte i går av et stykke helt rent elgkjøtt. Skar det i små biter og brunet dem i panna, salt og pepper, hadde i noen gulrøtter i skiver og 1/2 finhakket løk og lot det surre en stund. Hadde så på viltsauspulver (jada, Toro..), vann og melk og noen skjeer creme fraiche og lot det koke rundt 45 min. Det ble det møreste kjøttet jeg noen gang har spist! Det smelter på tunga! Skal ha resten i kveld - gleder meg! ) Mannnen min pleier også å lage elggryte og det liker jeg. Det er store kjøttstykker jeg ikke liker. Liker heller ikke biff på pizza. Har smakt det på Peppes og det er seigt og hardt. 0 Siter
Jeannie Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Jeg klarer ikke spise makrell i tomat, ikke smakt det siden jeg var 12 da jeg ble tvunget av skolekjøkkenlæreren. Klarer heller ikke spise sånn kinesisk sopp, kyllingkjøtt/skinke med sånn gele på eller fett som er på koteletter o.l. 0 Siter
pampen Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Innmat. Allt fisk og sjømat utenom torsk, ørret, laks og sei. Ananas. Sellerei. Vannkastanjer. Syltetøy. Grøt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.