Tinkebøtta Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Har akkurat bakt fastelavensboller og skal fylle dem nå tenkte jeg. Har en vag følelse av at man kan ha marsipan inni, i tillegg til det andre. Mener jeg har hørt om det et sted. Høres litt godt ut synes jeg (elsker marsipan) Noen andre som har hørt om det? Hvordan gjør man det isåfall? 0 Siter
NeaNoor Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Har aldri brukt marsipan selv, men makronfyll. Det smaker jo ganske likt, og er veldig, veldig godt. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Det har jeg ikke hørt om før, men du får prøve! 0 Siter
amber sun Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Marsipan i fastelavnsboller har jeg aldri hørt om. 0 Siter
dolores83 Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Slutt da, jeg prøver å leve litt sunt her;) *knaske videre på eplet* 0 Siter
sheba Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Min mor lager de med marsipan, hun deler ei bolle nesten helt igjennom, kjevler ut marsipanen og legger den oppå kremfyllet, melisdryss på toppen.. nam! 0 Siter
Tinkebøtta Skrevet 18. februar 2007 Forfatter Skrevet 18. februar 2007 Slutt da, jeg prøver å leve litt sunt her;) *knaske videre på eplet* Jammen epler er jo også så godt da! Kos deg! Kan jo ta en stilk stangselleri også. Den har visstnok minuskalorier, dvs at du bruker mer energi på å tygge den enn den tilfører.. Imens slafser jeg i meg boller med krem og marsipan med litt melis på toppen....... 0 Siter
Tinkebøtta Skrevet 18. februar 2007 Forfatter Skrevet 18. februar 2007 Min mor lager de med marsipan, hun deler ei bolle nesten helt igjennom, kjevler ut marsipanen og legger den oppå kremfyllet, melisdryss på toppen.. nam! Høres fantastisk. Var akkurat et innslag på radioen om marispan i bollene. Eventuelt kunne man også bruke kransekakemasse. 0 Siter
Gjest heisanndusann Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Mormor pleier å putte en klump med marsipan inni bollene. Litt usikker på hvordan det gjøres, men det blir iallfall KJEMPEGODT Lykke til med bakingen! 0 Siter
Tinkebøtta Skrevet 18. februar 2007 Forfatter Skrevet 18. februar 2007 Mormor pleier å putte en klump med marsipan inni bollene. Litt usikker på hvordan det gjøres, men det blir iallfall KJEMPEGODT Lykke til med bakingen! Nå er de fortært. Gjorde sånn som sheba sa. Det ble kjempegodt! Også med hjemmelaget bringebærsyltetøy. Kaldrørt. Nam! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.