Gjest togli Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Jeg vil gjerne ha tips til ulike tapasretter! Noen som kan hjelpe meg? (og, ja, jeg vet jeg kan søke, men jeg vil ha _din_ oppskrift også:-)) 0 Siter
citygirl Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Jeg er veldig svak for hjemmelaget salsa-, guacamole- og rømmedip + masse grønne saker + tortillachips til å dippe. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. februar 2007 Skrevet 18. februar 2007 Jeg er veldig svak for hjemmelaget salsa-, guacamole- og rømmedip + masse grønne saker + tortillachips til å dippe. Takk! Notert:-) 0 Siter
Gjest Nydelige Josefine Skrevet 19. februar 2007 Skrevet 19. februar 2007 Hei, en variant er lefse med philadelfiaost, ruccola salat og spekeskinke. Deles i små biter og stikk en tannpirker i hver av de. en annen variant er saltede poteter med hvitløksdressing. en annen er scampi stekt i hvitløk. en annen variant er brieost/ridder ost og spekepølse sammen på på en tannpirker. Håper det smaker:) 0 Siter
Thez Skrevet 19. februar 2007 Skrevet 19. februar 2007 Noe av det jeg pleier å lage; Feta-terninger med skinke surret rundt og festet med tannpirker. Pleier å strø litt finhakket persille, gourmetsalt og god olje over. Fylt sopp, kan fylles med ost, finhakket bacon, chili og andre krydder. Potetbåter med aioli er kjempegodt. Kyllingvinger/klubber som er godt marinert før steking. Ølbrød. Jeg bruker en oppskift av Jamie Oliver som er veldig god. Reker i hvitløk og chiliolje (som er varmet i ovnen), serveres i små keramikk former. Ellers pleier jeg å lage mini-vårruller, løkringer, stekt chorizo pølse samt sølvløk, oliven, etc i små skåler. I tillegg er det godt å ha masse forskjellige sauser og dipper til. Vi har hatt tapasfest mange ganger og det er like suksess hver gang. NAM! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. februar 2007 Skrevet 19. februar 2007 Marinerte scampi (marinade av litt olje, ketjap manis, sweet chilisaus, hakka chili, hvitløk, løk og ingefær. La det ligge i marinaden en halvtimes tid før du freser scampien på sterk varme) Dadler med surra bacon rundt (steikes i ovnen, la renne av seg etterpå. Fest baconet med tannpirker - uten smak. *s*) Spicy kjøttboller (karbonadedeig, hakka hvitløk, chili og løk, innmaten av et fint rundtstykke og et egg blandes, form til boller, kok dem litt i kyllingbuljongvann, steik dem i litt smør til slutt) Asparges rulla i parmaskinke med sitron, olje og fersk parmesan. (damp aspargesen først) Ruller av lefse, røkelaks, kremost og hakka rødløk Stekt chorizo Forskjellige oster: Talleggio, Brie, Manchego og kanskje en blåmuggost (med en søt liten kompott, f.eks av fiken til å servere sammen med osten) Parma- eller Serranoskinke Minipizzaer (tynn bunn, tomatsaus, ost og evt litt parmaskinke) eller minipaier (forslag til fyll: sopp og ost) Saltbakte poteter Aioli Foccatiabrød 0 Siter
Gjest togli Skrevet 19. februar 2007 Skrevet 19. februar 2007 Hei, en variant er lefse med philadelfiaost, ruccola salat og spekeskinke. Deles i små biter og stikk en tannpirker i hver av de. en annen variant er saltede poteter med hvitløksdressing. en annen er scampi stekt i hvitløk. en annen variant er brieost/ridder ost og spekepølse sammen på på en tannpirker. Håper det smaker:) Takk for tips:-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 19. februar 2007 Skrevet 19. februar 2007 Noe av det jeg pleier å lage; Feta-terninger med skinke surret rundt og festet med tannpirker. Pleier å strø litt finhakket persille, gourmetsalt og god olje over. Fylt sopp, kan fylles med ost, finhakket bacon, chili og andre krydder. Potetbåter med aioli er kjempegodt. Kyllingvinger/klubber som er godt marinert før steking. Ølbrød. Jeg bruker en oppskift av Jamie Oliver som er veldig god. Reker i hvitløk og chiliolje (som er varmet i ovnen), serveres i små keramikk former. Ellers pleier jeg å lage mini-vårruller, løkringer, stekt chorizo pølse samt sølvløk, oliven, etc i små skåler. I tillegg er det godt å ha masse forskjellige sauser og dipper til. Vi har hatt tapasfest mange ganger og det er like suksess hver gang. NAM! Tusen takk for mange gode tips! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 19. februar 2007 Skrevet 19. februar 2007 Marinerte scampi (marinade av litt olje, ketjap manis, sweet chilisaus, hakka chili, hvitløk, løk og ingefær. La det ligge i marinaden en halvtimes tid før du freser scampien på sterk varme) Dadler med surra bacon rundt (steikes i ovnen, la renne av seg etterpå. Fest baconet med tannpirker - uten smak. *s*) Spicy kjøttboller (karbonadedeig, hakka hvitløk, chili og løk, innmaten av et fint rundtstykke og et egg blandes, form til boller, kok dem litt i kyllingbuljongvann, steik dem i litt smør til slutt) Asparges rulla i parmaskinke med sitron, olje og fersk parmesan. (damp aspargesen først) Ruller av lefse, røkelaks, kremost og hakka rødløk Stekt chorizo Forskjellige oster: Talleggio, Brie, Manchego og kanskje en blåmuggost (med en søt liten kompott, f.eks av fiken til å servere sammen med osten) Parma- eller Serranoskinke Minipizzaer (tynn bunn, tomatsaus, ost og evt litt parmaskinke) eller minipaier (forslag til fyll: sopp og ost) Saltbakte poteter Aioli Foccatiabrød Tusen takk:-) Godt du minnet meg på tannpirkere uten smak ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.