Nyttårsjenta' Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 Jeg vil gjerne ha en god men enkel oppskrift på en sjokoladesaus. Vi skal ha venner til middag imorgen og da skal vi by på is og fersk frukt etter maten. Til det vil jeg gjerne ha varm sjokoladesaus. Er det noen av dere som har en bra oppskrift?? 0 Siter
Elisabeth1365380359 Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 smelt mørk kokesjokolade og bland med litt melk eller fløte. Eventuelt med litt smør. namme! 0 Siter
Tonette Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 Vi fikk det da vi var på besøk hos noen. Det var rett og slett smeltet sjokolade. Veldig godt :-) 0 Siter
Debra-irl Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 sausen jeg bruker til is slår alltid an. stappfull av kalorier, men veldig god. jeg varmer opp en liten kartong fløte til kokepunktet og oppi der hiver jeg 2 doble mars bar eller japp. Lar det smelte inn i fløten. mmmmmm. 0 Siter
keinstein Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 Smelt sjokolade og hell det på i smale striper. mye finere. 0 Siter
akicha Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 smelt mørk kokesjokolade og bland med litt melk eller fløte. Eventuelt med litt smør. namme! Pluss bittelitt sterk kaffe :-) Nydelig! 0 Siter
Tinkebøtta Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 Et par forslag som ikke akkurat er sjokoladesaus, men som blir utrolig flott og tilfører sjokoladeingrediens. Til frukt, bær, is og sorbet tallerken pleier jeg å: Variant 1: Smelte 1 plate mørk sjokolade 70% i vannbad. Helle det i en plastpose og klippe et bittelite hull. Tegne en spiral over hele overflaten på hver serveringstallerken. Begynn fra midten og jobb utover uten opphold. Ca. 7 - 8 ringer på en vanlig tallerken. Bruk deretter en smørekniv til å trekke linjer fra midten og utover - i solmønster. La stivne. Dette kan du gjøre lenge før gjestene kommer. Så danderer du desserten oppå. Blir veldig imponerende! Variant 2: Smelt sjokolade som over. Sprøyt ut tykt omriss av figurer, f.eks. hjerter på hver tallerken. La stivne. Lag bærsaus(er): Rød :Jordbær + vaniljesukker + litt kardemomme Gul: Pasjonsfrukt som er silt og søtet med melis. Hell sausen(e) i sjokoladeomrissene. Alt dette kan gjøres klart i forveien. Så danderer du is og frukt rundt omkring. 0 Siter
buzzy Skrevet 24. februar 2007 Skrevet 24. februar 2007 Åh! Det høres nydelig ut! Nå fikk jeg lyst til å be til meg noe besøk, og servere det samme:) Hvilken frukt bruker du? 0 Siter
Nyttårsjenta' Skrevet 25. februar 2007 Forfatter Skrevet 25. februar 2007 Et par forslag som ikke akkurat er sjokoladesaus, men som blir utrolig flott og tilfører sjokoladeingrediens. Til frukt, bær, is og sorbet tallerken pleier jeg å: Variant 1: Smelte 1 plate mørk sjokolade 70% i vannbad. Helle det i en plastpose og klippe et bittelite hull. Tegne en spiral over hele overflaten på hver serveringstallerken. Begynn fra midten og jobb utover uten opphold. Ca. 7 - 8 ringer på en vanlig tallerken. Bruk deretter en smørekniv til å trekke linjer fra midten og utover - i solmønster. La stivne. Dette kan du gjøre lenge før gjestene kommer. Så danderer du desserten oppå. Blir veldig imponerende! Variant 2: Smelt sjokolade som over. Sprøyt ut tykt omriss av figurer, f.eks. hjerter på hver tallerken. La stivne. Lag bærsaus(er): Rød :Jordbær + vaniljesukker + litt kardemomme Gul: Pasjonsfrukt som er silt og søtet med melis. Hell sausen(e) i sjokoladeomrissene. Alt dette kan gjøres klart i forveien. Så danderer du is og frukt rundt omkring. Tusen takk!! ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.