Gjest Tacomix Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Jeg skal ha ris, grønnsaker og fisk. 0 Siter
Gjest Rinja Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Kjøper ferdig suppe/lapskaus-blanding i frysedisken. Røkte kjøttpølser som kuttes opp og legges oppi. Sundt og kjempegodt. Barna elsker den suppen ) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Aner ikke jeg heller. Har laget med ostesmørbrød nå, så det blir sen middag i dag. Jeg fikk nryktelig lyst på hjemmelaget pizza. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 I dag skal vi ha tomatsuppe med kokt egg oppi. I tillegg skal vi ha pannekaker. Det er minstemann som har fått bestemme menyen i dag. 0 Siter
Gjest Rinja Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Pannekaker....mmmm.....det fikk jeg lyst på, eller smørgrøt....hmm, må være underernært av karbohydrater jeg, rart, har jo spist 3 dobble snickers idag, og har nå gått løs på konfektesken ))) Rart jeg ikke blir kvalm eller fet ) 0 Siter
flowy Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 I dag blir det en slags grateng som jeg fant på i farta, bestående av løk, champignon, paprika, stangselleri og mais. Legger kokt hamburgerrygg oppå og topper det hele med hjemmelaget potetmos. Det hele gratineres i ovnen. Stekte grønnsakene og lagde kraft med kyllingbuljong før jeg hadde det i formen, da. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Jeg får en baguett på korøvelsen fordi den begynner tidlig i dag. Men jeg har egentlig lyst på noe god pasta. Eller stekt ris. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Jeg får en baguett på korøvelsen fordi den begynner tidlig i dag. Men jeg har egentlig lyst på noe god pasta. Eller stekt ris. "Eller stekt ris. :)" Hvordan steker du ris? Jeg skal nemlig ha ris idag, men alltid spennende å prøve noe nytt. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Jeg får en baguett på korøvelsen fordi den begynner tidlig i dag. Men jeg har egentlig lyst på noe god pasta. Eller stekt ris. Kunne gjerne ha spist pasta til middag nesten hver dag jeg. Pasta er jo bare så godt. Stekt ris er ikke akkurat å forakte det heller da. Men du får kose deg med baguetten din da. 0 Siter
Sofline Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Enten resten av en tomatsuppe som står i kjøleskapet, eller noe jeg kan mixe sammen av gulrøtter, agurk, tomat, paprika, løk og vårløk med tomatris til. Det er det jeg har i kjøleskapet. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 "Eller stekt ris. :)" Hvordan steker du ris? Jeg skal nemlig ha ris idag, men alltid spennende å prøve noe nytt. Koker en posjonspakke med ris (boil-in-bag), freser finhakka løk, grønnsaker (frossen grønnsaksblanding er helt ok) og kylling, hvis jeg bruker det. Hiv risen i panna og la den også frese litt, så kakker du i et egg eller to og rører inn samtidig som det freser. Dersom jeg ikke bruker kylling, er det godt med reker, de freser jeg også. Serveres med soyasaus (også har jeg en hang-up på tabasco i stekt ris, men jeg tror det kanskje er for spesielt interesserte). 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Kunne gjerne ha spist pasta til middag nesten hver dag jeg. Pasta er jo bare så godt. Stekt ris er ikke akkurat å forakte det heller da. Men du får kose deg med baguetten din da. Takk! Pasta er konge. Prøv å lage tagliatelle med salviesmør og kylling. Nydelig! 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Koker en posjonspakke med ris (boil-in-bag), freser finhakka løk, grønnsaker (frossen grønnsaksblanding er helt ok) og kylling, hvis jeg bruker det. Hiv risen i panna og la den også frese litt, så kakker du i et egg eller to og rører inn samtidig som det freser. Dersom jeg ikke bruker kylling, er det godt med reker, de freser jeg også. Serveres med soyasaus (også har jeg en hang-up på tabasco i stekt ris, men jeg tror det kanskje er for spesielt interesserte). Bare en ting å si til den forklaringen, NAM NAM! Det hørtes virkelig godt ut. Da får jeg stikke på butikken å kjøpe noen egg, for det har jeg ikke. Men resten har jeg:) Takk for forklaringen:) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Bare en ting å si til den forklaringen, NAM NAM! Det hørtes virkelig godt ut. Da får jeg stikke på butikken å kjøpe noen egg, for det har jeg ikke. Men resten har jeg:) Takk for forklaringen:) Lykke til 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Lykke til Takk, det trenger jeg:) Håper jeg greier å lage det like godt som det hørtes ut som:) 0 Siter
Gjest Pontiac Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Jeg har tre hannkjønn i huset og når vi handler en gang i uka så "forlanger" jeg at de kommer med middagstips. En av dem har plukket ut bla. middagspølser (hvite) så da blir det det i dag tror jeg, med poteter, hvit saus og erter til 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Takk! Pasta er konge. Prøv å lage tagliatelle med salviesmør og kylling. Nydelig! Hørtes godt ut. Har notert meg det og skal prøve det. Da er det kyllingfilet du bruker da? Eller det spiller kanskje ikke så stor rolle? Men det skal prøves neste gang vi skal ha kylling, sikkert i slutten av uka. Takk for råd. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. april 2007 Skrevet 24. april 2007 Hørtes godt ut. Har notert meg det og skal prøve det. Da er det kyllingfilet du bruker da? Eller det spiller kanskje ikke så stor rolle? Men det skal prøves neste gang vi skal ha kylling, sikkert i slutten av uka. Takk for råd. Freser kyllingen raskt i varm panne på begge sider for å få litt steikeskorpe, så legger jeg den i ovnen (ildfast form) sammen med biter av løk, hele fedd hvitløk og noen sitronskiver. Vanlige kyllingfileter er helt fint, skal det være noe litt ekstra er Livérsekylling konge, enten brystet eller et utbeina lår. Salviesmør: Smør smeltes og freses i gryte sammen med sitronskiver, hele fedd hvitløk og masse fersk salvie. Sil smøret etter at det har putra litt, og vend den ferdigkokte pastaen inn. Server sammen med kyllingen. Man kan jo lage det med pancetta også, det har jeg trua på! 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. april 2007 Skrevet 25. april 2007 Koker en posjonspakke med ris (boil-in-bag), freser finhakka løk, grønnsaker (frossen grønnsaksblanding er helt ok) og kylling, hvis jeg bruker det. Hiv risen i panna og la den også frese litt, så kakker du i et egg eller to og rører inn samtidig som det freser. Dersom jeg ikke bruker kylling, er det godt med reker, de freser jeg også. Serveres med soyasaus (også har jeg en hang-up på tabasco i stekt ris, men jeg tror det kanskje er for spesielt interesserte). Med egg? Blir det ikke da som en eggerøre md ris? :o/ 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.