Mrs. Wallace Skrevet 6. mai 2007 Del Skrevet 6. mai 2007 Jeg vil tro det går like fort å smekke sammen fra scratch. Visp ut en pakke tørrgjær i lunka vann, tilsett en liten ts sukker (så gjæren får litt å jobbe med) og litt salt, tilsett mel til deigen har litt klissete konsistens, og la den heve natta over i kjøleskapet. Lett som ingenting! Selvsagt er det lettvint å smelle sammen en deig fra skrætsj også, men når man av ymse grunner ikke har tid til hevingen, er toro løsningen. ;o) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 6. mai 2007 Del Skrevet 6. mai 2007 Det går fint an. Men om du er skikkelig lat, kan du kjøpe toro ferdig pizzadeig som ikke trenger heving. Bare blande pulveret med vann, røre sammen og kjevle ut. Den blir helt grei. Takk for tips! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 6. mai 2007 Del Skrevet 6. mai 2007 Samme mengde gjær, la den kaldheve i kjøleskap er helt konge. Jeg gjør det nesten alltid. Deigen blir bare ennå bedre å jobbe med da. Godt å høre for nå står deigen og godtgjører seg i kjøleskapet:) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 6. mai 2007 Del Skrevet 6. mai 2007 det er nettopp kommet en nyhet på butikkene, en ferdig pizzabunn deig, som er snurret på matpapir.. har ikke prøvd den.. mer virket ganske genialt. men vet ikke om alle butikker har fått den inn enda. pakken er rød, vet ikke navn. kan fåes i vafel deig også. du kan jo høre i butikkene rundt deg.. hadde passet perfekt i ditt tilfelle Oj, det hørtes praktisk ut! Nå har jeg iallefall laga deig fra bunnen av og den står i kjøleskapet. Satser på det blir god pizza av den:-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 7. mai 2007 Del Skrevet 7. mai 2007 det er nettopp kommet en nyhet på butikkene, en ferdig pizzabunn deig, som er snurret på matpapir.. har ikke prøvd den.. mer virket ganske genialt. men vet ikke om alle butikker har fått den inn enda. pakken er rød, vet ikke navn. kan fåes i vafel deig også. du kan jo høre i butikkene rundt deg.. hadde passet perfekt i ditt tilfelle Ja, det så jeg i butikken for noen dager siden, men den var temmelig dyr, da. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 7. mai 2007 Del Skrevet 7. mai 2007 Hvis du er interessert i store, tjukke bunner er det vel kanskje ikke så drøyt, nei. Jeg har bare brukt den en gang, men jeg var godt fornøyd. Veldig tidsbesparende, og noen ganger er det det viktigste. Helt enig! Toro pizzabunn er utrolig kjekk når man skal slenge sammen en pizza i full fart etter jobben! :-) Med en slik bunn og med bruk av pepperoni på toppen har man pizzaen klar på under den tiden det hadde tatt å steke en grandis;-) Og så mye bedre da;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 7. mai 2007 Del Skrevet 7. mai 2007 Ja, det er ikke så vansklig å lage en pizzadeig. Takk for ditt svar. Det hjelper med slike svar i en slik stund jeg er i nå. Men jeg har lyst til å prøve noe annet også, enn min kjedlige pizzadeig. "Ja, det er ikke så vansklig å lage en pizzadeig." Ja ikke sant? Slik tenkte jeg også og fnøys litt av Toros pizzabunn, helt til jeg fant ut hvor utrolig tidsbesparende den er når man skal smelle sammen en pizza etter arbeidstid på en hverdag. Ikke bare trenger den ikke heve, men jeg synes den er mye lettere å kjevle ut. Og med ekstra tynn bunn og pepperoni på toppen er det en virkelig kjapp pizza. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 7. mai 2007 Del Skrevet 7. mai 2007 Helt enig! Toro pizzabunn er utrolig kjekk når man skal slenge sammen en pizza i full fart etter jobben! :-) Med en slik bunn og med bruk av pepperoni på toppen har man pizzaen klar på under den tiden det hadde tatt å steke en grandis;-) Og så mye bedre da;-) Nemlig. ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tacomix Skrevet 8. mai 2007 Del Skrevet 8. mai 2007 "Ja, det er ikke så vansklig å lage en pizzadeig." Ja ikke sant? Slik tenkte jeg også og fnøys litt av Toros pizzabunn, helt til jeg fant ut hvor utrolig tidsbesparende den er når man skal smelle sammen en pizza etter arbeidstid på en hverdag. Ikke bare trenger den ikke heve, men jeg synes den er mye lettere å kjevle ut. Og med ekstra tynn bunn og pepperoni på toppen er det en virkelig kjapp pizza. Supert bra svar:) Jeg må teste den pizzadeigen en dag. Den deigen hørtes hvertfall bra ut:) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.