Gjest togli Skrevet 4. juni 2007 Skrevet 4. juni 2007 Vi har bl.a.kyllingfileter og hjemmelaga tzatziki i kjøleskapet. Noen tips til hva jeg kan lage av dette? 0 Siter
flowy Skrevet 4. juni 2007 Skrevet 4. juni 2007 Lag grillspyd med kylling, løk, paprika og champignon eller andre grønnsaker dere liker. Lag potetbåter og pensle med olje, salt og pepper og annet godt krydder. Stekes i ovnen på 220 grader til de er gylne og blåser seg opp. Serveres med tzatziki. Hvis du ikke gidder å lage grillspyd kan du dele kyllingfiletene i to, krydre dem og ha spekeskinke rundt. Brun dem i varm panne og putt dem inn i ovnen sammen med potetene de siste 10 minuttene. Det blir saftig og godt! 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. juni 2007 Skrevet 4. juni 2007 Lag grillspyd med kylling, løk, paprika og champignon eller andre grønnsaker dere liker. Lag potetbåter og pensle med olje, salt og pepper og annet godt krydder. Stekes i ovnen på 220 grader til de er gylne og blåser seg opp. Serveres med tzatziki. Hvis du ikke gidder å lage grillspyd kan du dele kyllingfiletene i to, krydre dem og ha spekeskinke rundt. Brun dem i varm panne og putt dem inn i ovnen sammen med potetene de siste 10 minuttene. Det blir saftig og godt! Ah! Min kjære snakket om å kjøpe grill når han kommer hjem neste gang og da skal jeg sannelig lage grillspyd! I alle fall til meg selv... ;o) 0 Siter
flowy Skrevet 4. juni 2007 Skrevet 4. juni 2007 Ah! Min kjære snakket om å kjøpe grill når han kommer hjem neste gang og da skal jeg sannelig lage grillspyd! I alle fall til meg selv... ;o) Ja, det er skikkelig snadder! Deilig lett sommermat. Din kjære vil vel sikkert også smake? ;-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. juni 2007 Skrevet 4. juni 2007 Ja, det er skikkelig snadder! Deilig lett sommermat. Din kjære vil vel sikkert også smake? ;-) Han har blitt dugelig lei av kylling på alle sine jobbturer på cruisebåten så kyllingen holder jeg nok for meg selv. ) At min saftige kylling ikke kan sammenlignes med den tørrstekte greia på båten skjønner han visst ikke. Men jeg kan kose meg alene med den jeg mens han spiser koteletter eller hva han nå har tenkt å slenge på grillen. ) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 4. juni 2007 Skrevet 4. juni 2007 Lag grillspyd med kylling, løk, paprika og champignon eller andre grønnsaker dere liker. Lag potetbåter og pensle med olje, salt og pepper og annet godt krydder. Stekes i ovnen på 220 grader til de er gylne og blåser seg opp. Serveres med tzatziki. Hvis du ikke gidder å lage grillspyd kan du dele kyllingfiletene i to, krydre dem og ha spekeskinke rundt. Brun dem i varm panne og putt dem inn i ovnen sammen med potetene de siste 10 minuttene. Det blir saftig og godt! Det ble grillspyd! Kjempegodt:) 0 Siter
flowy Skrevet 5. juni 2007 Skrevet 5. juni 2007 Det ble grillspyd! Kjempegodt:) Så bra da! Tror det blir det samme her i dag. Gleder meg allerede. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.