Gå til innhold

To på julaften


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Theadora

Du kan jo kjøpe en hel kalkun, tilberede den vanlig og skjære opp det dere trenger, også fryse ned resten :) Masse digg mat utover i januar..

Selv om du da ikke får den rette "formen" på kalkunen så kan det jo presenteres veldig delikat på fatet.

Kalkunbryst som de andre nevner er også et godt alternativ.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/290346-to-p%C3%A5-julaften/#findComment-2330850
Del på andre sider

Annonse

Gjest tosomhet

Lag kalkun, slik du planlegger, og bruk restene de følgende dagene. Salater og pålegg. Lag en stor gryte med kalkunkjøtt en av de følgende dagene og inviter venner?

Passer det å bruke samme ingredienser til en slik gryte, som man bruker i kyllinggryter? Takk for svar.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/290346-to-p%C3%A5-julaften/#findComment-2330855
Del på andre sider

Gjest tosomhet

Du kan jo kjøpe en hel kalkun, tilberede den vanlig og skjære opp det dere trenger, også fryse ned resten :) Masse digg mat utover i januar..

Selv om du da ikke får den rette "formen" på kalkunen så kan det jo presenteres veldig delikat på fatet.

Kalkunbryst som de andre nevner er også et godt alternativ.

Takk, god ide!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/290346-to-p%C3%A5-julaften/#findComment-2330857
Del på andre sider

Vi bruker kalkun på nyttårsaften. Den tar plass i fryseren og tar tid å steke. I år skal vi gjøre det enkelt. Har kjøpt kalkunfileter i frysedisken på Rema. Tar nesten ikke plass i fryseren og koster kun 29 kr pr kilo. Prøvestekte på søndagen og det var jo genialt. Så slipper vi å plages med den beingrinda når vi er ferdig. Bare rent fint kjøtt. :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/290346-to-p%C3%A5-julaften/#findComment-2331006
Del på andre sider

Annonse

Gjest tosomhet

Vi satt flere ganger tosammen på jul- og nyttårsaften. Men lagde hele fuglen alikevel. Ble store stykker med kalkun som vi varmen i ovnen og lagde saus til senere, også småbiter til bruk i salat og gryter. Så lage en hel kalkun dere:)

Takk for svar til deg og alle de andre! :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/290346-to-p%C3%A5-julaften/#findComment-2331478
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...