Gjest tosomhet Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Hvis du skulle laget kalkun. Men så skal dere bare være to. Og en kalkun er nok mat til 10. Hva kan man gjøre, for ikke å ta bort feststemningen. Ta en kylling i stedet blir 'juks'. 0 Siter
Gjest Gurojenta Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Hva med å kjøpe kalkunbryst å lage? Enten naturell eller marinert? Det er nydelig mat for 2 personer! 0 Siter
laban Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Kjøp kalkunbryst, det smaker det samme og er mye mindre enn en hel kalkun. 0 Siter
Glimtipper Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Lag kalkun, slik du planlegger, og bruk restene de følgende dagene. Salater og pålegg. Lag en stor gryte med kalkunkjøtt en av de følgende dagene og inviter venner? 0 Siter
Gjest Theadora Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Du kan jo kjøpe en hel kalkun, tilberede den vanlig og skjære opp det dere trenger, også fryse ned resten Masse digg mat utover i januar.. Selv om du da ikke får den rette "formen" på kalkunen så kan det jo presenteres veldig delikat på fatet. Kalkunbryst som de andre nevner er også et godt alternativ. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Kalkunbryst er jo kjempegodt. 0 Siter
Gjest tosomhet Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Lag kalkun, slik du planlegger, og bruk restene de følgende dagene. Salater og pålegg. Lag en stor gryte med kalkunkjøtt en av de følgende dagene og inviter venner? Passer det å bruke samme ingredienser til en slik gryte, som man bruker i kyllinggryter? Takk for svar. 0 Siter
Speak Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Jeg hadde kjøpt en hel, og heller brukt restene senere. Det går bra å fryse, og er godt i gryter, som pålegg osv. Kalkunbryst blir liksom litt tamt på en slik dag. 0 Siter
Gjest tosomhet Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Du kan jo kjøpe en hel kalkun, tilberede den vanlig og skjære opp det dere trenger, også fryse ned resten Masse digg mat utover i januar.. Selv om du da ikke får den rette "formen" på kalkunen så kan det jo presenteres veldig delikat på fatet. Kalkunbryst som de andre nevner er også et godt alternativ. Takk, god ide! 0 Siter
Glimtipper Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Passer det å bruke samme ingredienser til en slik gryte, som man bruker i kyllinggryter? Takk for svar. Ja, det skulle jeg tro. Uten at jeg er noen mesterkokk 0 Siter
Gjest glimrende forslag Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Theadora og Glimtipper kommer med aldeles 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Vi bruker kalkun på nyttårsaften. Den tar plass i fryseren og tar tid å steke. I år skal vi gjøre det enkelt. Har kjøpt kalkunfileter i frysedisken på Rema. Tar nesten ikke plass i fryseren og koster kun 29 kr pr kilo. Prøvestekte på søndagen og det var jo genialt. Så slipper vi å plages med den beingrinda når vi er ferdig. Bare rent fint kjøtt. ) 0 Siter
Sofline Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 En dag i året må det være lov til å fråtse. Jeg hadde gått for hele dyret. 0 Siter
Tralla Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Vi satt flere ganger tosammen på jul- og nyttårsaften. Men lagde hele fuglen alikevel. Ble store stykker med kalkun som vi varmen i ovnen og lagde saus til senere, også småbiter til bruk i salat og gryter. Så lage en hel kalkun dere:) 0 Siter
Gjest tosomhet Skrevet 7. november 2007 Skrevet 7. november 2007 Vi satt flere ganger tosammen på jul- og nyttårsaften. Men lagde hele fuglen alikevel. Ble store stykker med kalkun som vi varmen i ovnen og lagde saus til senere, også småbiter til bruk i salat og gryter. Så lage en hel kalkun dere:) Takk for svar til deg og alle de andre! 0 Siter
Gjest "liten jul" kan og være kjempekoselig Skrevet 8. november 2007 Skrevet 8. november 2007 Lag full middag og kos dere. Kjøtt som er til overs kan jo varmes opp etter en dag eller to, noe kan fryses ned, noe kan kappes i biter i gryte etc. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.