Lillemus Skrevet 10. november 2007 Skrevet 10. november 2007 I midten eller oppe vil nå jeg si. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 10. november 2007 Skrevet 10. november 2007 Skal du ha sprø bunn skal den stekes på nedersre rille. Her i huset liker vi sprø bunn best. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 10. november 2007 Skrevet 10. november 2007 I midten eller oppe vil nå jeg si. Oppe? Da må vel bunnen bli blaut, vel? 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. november 2007 Skrevet 10. november 2007 Oppe? Da må vel bunnen bli blaut, vel? Gjør den? Vi pleier vel å steke den i midten tror jeg. Ikke helt nede i alle fall. 0 Siter
Gjest sola mi Skrevet 10. november 2007 Skrevet 10. november 2007 Vi har hjemmelaget pizza og jeg steker først 10 min. i midten av ovnen, deretter setter jeg den opp de siste 10 minuttene som er igjen. Da blir den godt stekt på toppen noe som vi liker. Sprø på sidene og litt myk i midten. 0 Siter
adelie Skrevet 10. november 2007 Skrevet 10. november 2007 Frossenpizza: midt eller nede, etter bruksanvisning, Hjemmelaget: oppe. Og visst blir bunnen sprø, og osten blir fin, litt gylden og boblete. Nam! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.