Gå til innhold

steke pizza hvor


Anbefalte innlegg

Gjest ChiengMai
Skrevet

Skal du ha sprø bunn skal den stekes på nedersre rille. Her i huset liker vi sprø bunn best.

Gjest ChiengMai
Skrevet

I midten eller oppe vil nå jeg si.

Oppe? Da må vel bunnen bli blaut, vel?

Skrevet

Oppe? Da må vel bunnen bli blaut, vel?

Gjør den? Vi pleier vel å steke den i midten tror jeg. Ikke helt nede i alle fall.

Skrevet

Vi har hjemmelaget pizza og jeg steker først 10 min. i midten av ovnen, deretter setter jeg den opp de siste 10 minuttene som er igjen. Da blir den godt stekt på toppen noe som vi liker. Sprø på sidene og litt myk i midten.

Skrevet

Frossenpizza: midt eller nede, etter bruksanvisning,

Hjemmelaget: oppe. Og visst blir bunnen sprø, og osten blir fin, litt gylden og boblete. Nam!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...