Gjest girasol Skrevet 18. november 2007 Skrevet 18. november 2007 Rett fra Alpene med smeltet ost (racletteost, ligner mest på ridderost) og kokte poteter. Tilbehøret varierer, vi kjører spekemat/skinkeog rå/stelte grønnsaker: http://en.wikipedia.org/wiki/Raclette Thank you Hørtes godt ut, kanskje jeg og knærten skal prøve det i mårra! Han er glad i poteter og ost! 0 Siter
annegunn Skrevet 18. november 2007 Skrevet 18. november 2007 Thank you Hørtes godt ut, kanskje jeg og knærten skal prøve det i mårra! Han er glad i poteter og ost! Vi har en sånn raclettemaskin (med varmeelement og små skuffer til å smelte osten i) men på ferie har vi bare brukt en vanlig teflonstekepanne. Funker det også, men man må passe litt på så osten ikke koker ihjel. Den smelter fort, så en bit av gangen er en god ide... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.