Gjest Nybegynner_kokk Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 Jeg lot gryteretten stå i romtemperatur (med lokk) i 24 timer, deretter la jeg den i fryseren. Tror dere den ble dårlig siden jeg ikke fryste den ned med en gang? 0 Siter
Gjest Isflaket Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 Jeg hadde kastet den. Utrolig mange bakterier som formerer seg i kjempefart i romtemperatur. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 Det går trolig helt fint. Husk bare å koke den lenge når du skal ha den :-) 0 Siter
morsan Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=191144 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 Jeg er litt skeptisk til mat som har stått lenge framme. Jeg lot en gang en gryte risengrynsgrøt stå over natten. Fy fader den var sur morgenen etter. Nå var dette melkeprodukt og midt på sommeren, men jeg fikk nå erfare hvor kjapt mat blir til bakterier :-/ 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=191144 Må tross alt si jeg ble betrygget: ''Hun har imidlertid en melding som kanskje vil glede noen: Et lite glass akevitt øker syreproduksjonen i magen, og hemmer bakterievekst'' *S* 0 Siter
morsan Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 Må tross alt si jeg ble betrygget: ''Hun har imidlertid en melding som kanskje vil glede noen: Et lite glass akevitt øker syreproduksjonen i magen, og hemmer bakterievekst'' *S* *S* 0 Siter
Gjest Nybegynner_kokk Skrevet 18. desember 2007 Skrevet 18. desember 2007 http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=191144 Huffda... jeg spiste maten. Hadde ikke tålmodighet til å vente på svar...ja, ja..Satser på at det går bra... 0 Siter
Hønemoren Skrevet 19. desember 2007 Skrevet 19. desember 2007 Rask avkjøling er viktig. I dag skal jeg koke surkål og rødkål, rett ut på terrassen etter koking og i fryseren da det er avkjølt. Bør gjøres med alle matretter. 0 Siter
Sofline Skrevet 20. desember 2007 Skrevet 20. desember 2007 Det går nok bra, men mat bør kjøles ned så fort som mulig. Det skal i fryseren eller kjøleskapet med en gang, ikke vet til det har nådd romtemperatur. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.