Gå til innhold

Å fryse ned mat


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AneM1365380603

Jeg er litt skeptisk til mat som har stått lenge framme. Jeg lot en gang en gryte risengrynsgrøt stå over natten. Fy fader den var sur morgenen etter. Nå var dette melkeprodukt og midt på sommeren, men jeg fikk nå erfare hvor kjapt mat blir til bakterier :-/

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371815
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...