Hushjelpen Skrevet 3. januar 2008 Skrevet 3. januar 2008 Har pinnekjøtt igjen fra nyttårsaften, godt gjemt i en skuff i kjøleskapet, hadde glemt de jeg... Kan jeg fryse de? Eller er det for sent nå, har jo gått noen dager, kanskje bare kaste de? En annen ting er at jeg glemte å vanne de ut dagen før jeg lagde de, og de ble ganske salte, kan jeg vanne dem før jeg varmer de opp neste gang?? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 3. januar 2008 Skrevet 3. januar 2008 Du kan helt sikkert legge det på frysen. Så tar du det opp dagen før når du skal bruke det neste gang, og legger det i vann over natta. 0 Siter
Gjest svigermora Skrevet 3. januar 2008 Skrevet 3. januar 2008 Klart du kan fryse kjøttet. Pinnekjøtt er så salt at det er holdbart lenge. Vann det ut igjen før du koker det når du skal spise det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.