Gå til innhold

Bær- tips til bruk


pærebrus

Anbefalte innlegg

Har masse bær i fryseren, bruker de til smoothies, blåbærpai eller varmer de til is. Men skulle gjerne hatt flere tips til hva jeg kan lage som en sunn bærdessert (eller usunn:)). Anyone?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kompott!?

Bærkompott? Hvordan lager man det? Samme som sviskekompott men med bær? Ikke at jeg kan å lage sviskekompott altså. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Røre dem og bruke mtil pannekaker, kakefyll, syltetøy på brød og vafler!

Ja syltetøy er bankers. Holder på å gå tom i fryseren, så kan ta opp og røre litt etterhvert. Har forresten veldig lyst på vafler, kanskje jeg skal lage senere:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bærkompott? Hvordan lager man det? Samme som sviskekompott men med bær? Ikke at jeg kan å lage sviskekompott altså. :)

Synes du har fått bedre svar, jeg. Jeg liker ikke kompott selv en gang, hadde nesten glemt ordet. Men ja, det fins sviskekompott og kirsebærkompott og fruktkompott. Man koker vel opp bær eller frukt, og jevner det med potetmel. Og så pleide man å ha litt fløte eller melk på, etter at man hadde forsynt seg.

Men som sagt, de andre forslagene er mye bedre :) Deilig å ha sånne bær i fryser'n!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...