pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 Ananas-hapå var så utrolig godt!! Hvorfor selger de ikke det i dag? Ellers var det endel banos og nøtte....resten av påleggene finnes jo i dag da. Ikke så lenge siden jeg var unge:D Ellers gikk det mye i bestemors rørte bringebærsyltetøy...*savne* Jeg har gått glipp av ananas-hapå Det var sikkert godt 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 Jeg brute dessverre ofte sukker som pålegg. Spiste også brunost (helst med sukker under) og syltetøy. Har glemt hva jeg pleide ha på nista. Først da jeg flyttet på hybel, stiftet jeg bekjentskap med HaPå og Nøtte. Smør og sukker på nybakt hjemmelaget brød...... åh, jeg får vann i munnen! 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 Jeg spiste en del ristet broed med nugatti, da spiste jeg gjerne 5-6 skiver og helte i meg en liter melk i slengen. Ellers var det vel slike type paalegg som finnes ennaa. ''Jeg spiste en del ristet broed med nugatti, da spiste jeg gjerne 5-6 skiver og helte i meg en liter melk i slengen.'' Haha, du hadde god apetitt, var det loff? 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 ''Jeg spiste en del ristet broed med nugatti, da spiste jeg gjerne 5-6 skiver og helte i meg en liter melk i slengen.'' Haha, du hadde god apetitt, var det loff? 5-6 grovskiver med nugatti kan jeg nok glatt hive nedpå nå også tenker jeg... ) Men jeg har ikke sjokoladepålegg i huset, da eter jeg det bare opp! 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 joda, honning nesten, men våtere. Det _er_ honning, tilsatt sukker og noe annet dritt... 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Det finnes jo en hapå, men jeg tør ikke si om den heter sjokoladehapå (*for et navn*!) Det heter Hamar Pålegg, forkortet til HaPå. ) Fabrikken lå på Hamar. 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 5-6 grovskiver med nugatti kan jeg nok glatt hive nedpå nå også tenker jeg... ) Men jeg har ikke sjokoladepålegg i huset, da eter jeg det bare opp! å jøss Jeg får max i meg tre skiver, og da sprekker jeg nesten 0 Siter
Morning Glory Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 5-6 grovskiver med nugatti kan jeg nok glatt hive nedpå nå også tenker jeg... ) Men jeg har ikke sjokoladepålegg i huset, da eter jeg det bare opp! Jeg trenger ikke en brødskive en gang. Nugatti spises med skje:) (Jada, jeg bor helt alene, og hos meg gjelder mine regler:) 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 Det heter Hamar Pålegg, forkortet til HaPå. ) Fabrikken lå på Hamar. Sier du det? Det var helt nytt for meg. Så da forkortet man i "gamle dager" også da 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 ooh, det var noe søtt kliss! Jeg likte sjokade, men det fikk vi ikke så ofte. Ellers husker jeg fleskepølse, (finnes det enda?) Sånn rød plast med smørepølse inni. Appelsinmarmelade, eplegele/mos, mårpølse, røkt makrell, har jeg ikke spist siden jeg var liten tror jeg 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 ooh, det var noe søtt kliss! Jeg likte sjokade, men det fikk vi ikke så ofte. Ellers husker jeg fleskepølse, (finnes det enda?) Sånn rød plast med smørepølse inni. Appelsinmarmelade, eplegele/mos, mårpølse, røkt makrell, har jeg ikke spist siden jeg var liten tror jeg ''Sånn rød plast med smørepølse inni.'' ja den tror jeg finnes 0 Siter
Dorthe Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Geitost, leverpostei, banan og svartpølse. Og sukker hvis faren min og jeg var alene hjemme ;o) 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Hehe, det var alltid godt med mat hos andre ja ja, den stripete gulosten jeg fikk hos min venninne var mye bedre enn vår som var glatte skiver :-) 0 Siter
cathlin Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Har du gått i barndommen, pekkaline? ;-) 0 Siter
villbringebær Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Det heter Hamar Pålegg, forkortet til HaPå. ) Fabrikken lå på Hamar. Du verden, nå lærte jeg noe nytt gitt! ;-) Men da kan jo kanskje jeg fortelle deg noe også, og det er at dette pålegget er det mest populære pålegget i Colombia også! Der brukes det også som kakefyll og kakeglasur 0 Siter
AAA Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Noen som husker noe syltetøylignende greier i blå boks med røde prikker på, og bilde av en smilende jente? Het rødtopp husker jeg, og var kjempegodt. Og så nøkkelost, som jeg aldri har spist i voksen alder. Og så epleskiver, der kjernen var stukket ut, med syltetøy i kjernehullet. ;-) For ikke å forglemme, skinke fra skinkeboks, det var helgekost det! ;-) 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 Geitost, leverpostei, banan og svartpølse. Og sukker hvis faren min og jeg var alene hjemme ;o) Skikkelig koselig 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 Har du gått i barndommen, pekkaline? ;-) ja hehe, jeg fant ut av det, to tråder i ett liksom. Jeg falt tilbake i barndommen da jeg fant pålegget . Lukt og sånt vekker minner 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. februar 2008 Forfatter Skrevet 5. februar 2008 Noen som husker noe syltetøylignende greier i blå boks med røde prikker på, og bilde av en smilende jente? Het rødtopp husker jeg, og var kjempegodt. Og så nøkkelost, som jeg aldri har spist i voksen alder. Og så epleskiver, der kjernen var stukket ut, med syltetøy i kjernehullet. ;-) For ikke å forglemme, skinke fra skinkeboks, det var helgekost det! ;-) ''Og så epleskiver, der kjernen var stukket ut, med syltetøy i kjernehullet. ;-)'' Den var ny. Kanskje det skal prøves 0 Siter
Kåre Kruttlapp Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Fersk loff med vanlig HAPÅ når vi var hos bestemor.Og minnene strømmer på igjen og igjen når jeg fortsatt unner meg noen skiver.nammer`s! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.