Gjest Jenta med lite kokke kunnskaper;) Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Hei, Er ikke så flink til å lage mat, men har tenkt å steke sånn hel kylling i ovnen. Saken er at jeg ikke har peiling på hvordan man lager det. Hva skal man putte i kyllingen og ha slags form kan man bruke for å steke kyllingen i? Slik at den damper av seg selv med vannet som dripper fra formen. Da tenker jeg på sånn form med lokk på. Hadde vært kjempe fint om noen kunne ha hjulpet meg:) Takk til den som gidder 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Denne har jeg laget et par ganger, den er nydelig http://www.jamiesdinners.com/menu/?m=3&ret=challenge 0 Siter
Gjest Jenra med lite kokke kunnskaper;) Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Denne har jeg laget et par ganger, den er nydelig http://www.jamiesdinners.com/menu/?m=3&ret=challenge Takk mariaflyfly, Vet du hvor jeg får tak i sånn form med lokk på, sånn man kan steke kyllingen i. 0 Siter
Morning Glory Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Takk mariaflyfly, Vet du hvor jeg får tak i sånn form med lokk på, sånn man kan steke kyllingen i. Ikea, for eksempel. Kanskje velassorterte matbutikker også? Hvis du mener engangs, har de det i hvert fall på binders:) 0 Siter
Dorthe Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Husk å rense vekk lungene da og ikke spis halestjerten 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Takk mariaflyfly, Vet du hvor jeg får tak i sånn form med lokk på, sånn man kan steke kyllingen i. Aner ikke. Jeg bruker bare en ildfast form, jeg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.