skal Skrevet 10. august 2008 Skrevet 10. august 2008 Og skrives det sånn..? Har fått dilla på aubergin i sommer og smakte en nydelig variant av moussaka i vår. Men den var dessverre fra et hotel, så ingen oppskrift. Har minst fire ulike varianter i kokebøker, men aner jo ikke om de er gode. Så kjære dolere - noen som har en oppskrift å dele? 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 10. august 2008 Skrevet 10. august 2008 Toro har en himla god oppskrift ;0) 0 Siter
skal Skrevet 10. august 2008 Forfatter Skrevet 10. august 2008 Toro har en himla god oppskrift ;0) Hehe, det har de sikkert, men ikke helt den jeg tenkte på da! 0 Siter
Babette Skrevet 10. august 2008 Skrevet 10. august 2008 Jeg bruker denne, og det går helt fint med vanlig kjøttdeig hvis det er vanskelig å få tak i lammekjøttdeig. (Vil også anbefale vegetarretten auberginegrateng, som også er knallgod. ) http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7423 0 Siter
Babette Skrevet 10. august 2008 Skrevet 10. august 2008 Og her er auberginegratengen: http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/20/527464.html 0 Siter
skal Skrevet 10. august 2008 Forfatter Skrevet 10. august 2008 Og her er auberginegratengen: http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/20/527464.html Ah, takker! De skal testes begge to. Ser det ikke står noe om å salte og trekke ut væsken fra auberginene i moussakaen - gjør du det likevel eller blir den god uten? 0 Siter
Babette Skrevet 10. august 2008 Skrevet 10. august 2008 Ah, takker! De skal testes begge to. Ser det ikke står noe om å salte og trekke ut væsken fra auberginene i moussakaen - gjør du det likevel eller blir den god uten? Jeg pleier å salte aubergineskivene og legge dem ut over på et matpapir en stund. Men jeg skyller ikke av saltet, bruker bare litt tørkepapir for å suge opp oveflødig væske. Peprer dem også før jeg steker dem gylne. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.