Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Og skrives det sånn..? Har fått dilla på aubergin i sommer og smakte en nydelig variant av moussaka i vår. Men den var dessverre fra et hotel, så ingen oppskrift. Har minst fire ulike varianter i kokebøker, men aner jo ikke om de er gode.

Så kjære dolere - noen som har en oppskrift å dele?

Skrevet

Toro har en himla god oppskrift ;0)

Hehe, det har de sikkert, men ikke helt den jeg tenkte på da! ;)

Skrevet

Ah, takker! De skal testes begge to. Ser det ikke står noe om å salte og trekke ut væsken fra auberginene i moussakaen - gjør du det likevel eller blir den god uten?

Jeg pleier å salte aubergineskivene og legge dem ut over på et matpapir en stund. Men jeg skyller ikke av saltet, bruker bare litt tørkepapir for å suge opp oveflødig væske. Peprer dem også før jeg steker dem gylne.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...