Gå til innhold

Komlekjøtt


Gjest Uproff komlemaker

Anbefalte innlegg

Gjest Uproff komlemaker
Skrevet

Denne julen skal jeg lage et par komler til pinnekjøttet, pga noen som ikke spiser pinnekjøtt. Hadde håpet å slippe å kjøpe inn ekstra salt lammekjøtt utenom og lurer derfor på om det er mulig å koke komlene i kraften av pinnekjøttet, sammen med noen kjøttpølser? Eller blir dette for salt?

Skrevet

Pinnekjøttet skal jo dampes, så det blir neppe nok kraft til å koke komlene i. Hvis du ikke tar det som blir igjen etterpå og har mer vann oppi, men da blir jo komlene ferdige lenge etter pinnekjøttet.

Gjest Ikke lengre uproff komlemaker
Skrevet

Pinnekjøttet skal jo dampes, så det blir neppe nok kraft til å koke komlene i. Hvis du ikke tar det som blir igjen etterpå og har mer vann oppi, men da blir jo komlene ferdige lenge etter pinnekjøttet.

Lagte komlene i dag. Kokte dem i kraft av pinnekjøttett og kjøttpølser og de ble kjempebra;-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...