Gjest Uproff komlemaker Skrevet 22. desember 2008 Skrevet 22. desember 2008 Denne julen skal jeg lage et par komler til pinnekjøttet, pga noen som ikke spiser pinnekjøtt. Hadde håpet å slippe å kjøpe inn ekstra salt lammekjøtt utenom og lurer derfor på om det er mulig å koke komlene i kraften av pinnekjøttet, sammen med noen kjøttpølser? Eller blir dette for salt? 0 Siter
Gjest mallet Skrevet 22. desember 2008 Skrevet 22. desember 2008 Pinnekjøttet skal jo dampes, så det blir neppe nok kraft til å koke komlene i. Hvis du ikke tar det som blir igjen etterpå og har mer vann oppi, men da blir jo komlene ferdige lenge etter pinnekjøttet. 0 Siter
Gjest Ikke lengre uproff komlemaker Skrevet 23. desember 2008 Skrevet 23. desember 2008 Pinnekjøttet skal jo dampes, så det blir neppe nok kraft til å koke komlene i. Hvis du ikke tar det som blir igjen etterpå og har mer vann oppi, men da blir jo komlene ferdige lenge etter pinnekjøttet. Lagte komlene i dag. Kokte dem i kraft av pinnekjøttett og kjøttpølser og de ble kjempebra;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.