Gjest JUSTaMinute Skrevet 22. desember 2008 Skrevet 22. desember 2008 Husker aldri fra år til år, men får jeg svar nå skal jeg notere meg det! Jeg lover! Jeg er også av dem som steker ribba lillejulaften og varmer opp julaften. Men nå husker jeg ikke hva jeg gjør når jeg varmer opp, har jeg smør eller olivenolje i ovnspanna, og eventuelt hvor mye??? Har lest mye om oppvarming av ribbe på nettet, det står hvor langt tid og på hvilken varme, men tar de for gitt at vi alle er så velbevandret at vi vet hvilket fett vi skal bruke da? Eller skal det ikke brukes fett ved oppvarming. *grønnskolling* Svar meg da! Og ikke kall meg dum... 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. desember 2008 Skrevet 22. desember 2008 Jeg tror ikke du trenger ekstra fett. Det er jo en god del fett på ribba som vil smelte i varmen. 0 Siter
morsan Skrevet 22. desember 2008 Skrevet 22. desember 2008 Har aldri varmet opp ribbe selv, men tror ikke jeg ville brukt fett, men kanskje en liten skvett vann nederst i panna for at den ikke skal bli tørr?? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.