Lillemus Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg deler den i biter og har den i en ildfast form sammen med biter av blomkål (som har fått et kjapt oppkok), bacondryss og hvit saus smakssatt med litt sitron, karri, salt og pepper. Drysser ost på, og gratinerer i ovn. Spises med makaroni og/eller rundstykker til. Mmmm.... Jeg har en kveitebit jeg skal spise i morra, nå vet jeg hvordan jeg skal tilberede den! ) 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg spiser ikke fiskepudding. Jeg er fra Danmark og der spiser vi ikke fiskepudding, første gangen jeg fikk fiskepudding, synes jeg smakte som å rekke tungen ut av vinduet. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Helt enkelt. Delt i skiver og stekt. Serveres med poteter, kokte gulrøtter og stekt bacon. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg spiser ikke fiskepudding. Jeg er fra Danmark og der spiser vi ikke fiskepudding, første gangen jeg fikk fiskepudding, synes jeg smakte som å rekke tungen ut av vinduet. ''smakte som å rekke tungen ut av vinduet.'' Alt dansker driver med! :-) 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 ''smakte som å rekke tungen ut av vinduet.'' Alt dansker driver med! :-) ;-) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Det beste er å bare skjære puddingen i ca 1 cm brede skiver og steke dem i stekepanne. Servere med kokte poteter, smeltet smør og finrevne gulerøtter. Nam!!!! Ellers er fiskepudding også godt som pålegg- ustekt eller stekt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.