Gjest xbellax Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Noen som vet hva Flat Iron steak er på norsk? Og hva er entrecote på engelsk? T-bone steak er liksom litt av ytre og litt av indrefilèen ikke sant? 0 Siter
morsan Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Flat_iron_steak http://en.wikipedia.org/wiki/T-bone_steak 0 Siter
Gjest xbellax Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Flat_iron_steak http://en.wikipedia.org/wiki/T-bone_steak Jeg kan ikke oversettelsen på disse kjøttklumpene morsan, ser dårlig gjør jeg å her... *frustrert* 0 Siter
morsan Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Jeg kan ikke oversettelsen på disse kjøttklumpene morsan, ser dårlig gjør jeg å her... *frustrert* Du må jobbe litt for saken, vet du:-) Du ser jo bilder av dyret og ser at det er fra to vidt forskjellige steder på dyret. Så får du google fram info om oppdeling av storfe og se hva de kaller den der muskelstykket som på engelsk heter flat iron steak...;-) 0 Siter
Gjest xbellax Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Du må jobbe litt for saken, vet du:-) Du ser jo bilder av dyret og ser at det er fra to vidt forskjellige steder på dyret. Så får du google fram info om oppdeling av storfe og se hva de kaller den der muskelstykket som på engelsk heter flat iron steak...;-) Ok da, tenkte jeg skulle slippe unna nå. Men takk for svar Mutter`n :-) 0 Siter
morsan Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Ok da, tenkte jeg skulle slippe unna nå. Men takk for svar Mutter`n :-) ;-) Hadde jeg visst det, skulle jeg ha sagt det. 0 Siter
morsan Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Noe mer jeg fant: "confessions of a butcher" - det er en ganske ny type "steak". Kanskje den ikke har noe norsk navn ennå? http://confessionsofabutcher.blogspot.com/2005/12/flat-iron-steak-hype-or-heart.html 0 Siter
Gjest xbellax Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Noe mer jeg fant: "confessions of a butcher" - det er en ganske ny type "steak". Kanskje den ikke har noe norsk navn ennå? http://confessionsofabutcher.blogspot.com/2005/12/flat-iron-steak-hype-or-heart.html Nå ble jeg sulten.....Jeg fikser biffen så henter du rødvinen? 0 Siter
morsan Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Nå ble jeg sulten.....Jeg fikser biffen så henter du rødvinen? Ååååå selv om det hørtes usigelig godt ut, er jeg fortsatt mett etter dagens fiskemiddag og alle morsdagskakene! Kan vi ta den i morgen istedet? ;-) 0 Siter
Gjest xbellax Skrevet 8. februar 2009 Skrevet 8. februar 2009 Ååååå selv om det hørtes usigelig godt ut, er jeg fortsatt mett etter dagens fiskemiddag og alle morsdagskakene! Kan vi ta den i morgen istedet? ;-) Deal! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.