Gjest skrekk og gru Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 God søndag alle sammen. Kan man fryse fersk brokkoli? 0 Siter
henrikke71 Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 Kok den veldig kort ved å legge den ned i fosskokende vann, så kan du fryse den etterpå 0 Siter
Gjest har alltid lurt på det Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 Kok den veldig kort ved å legge den ned i fosskokende vann, så kan du fryse den etterpå Hvorfor koke først, egentlig???? 0 Siter
henrikke71 Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 Hvorfor koke først, egentlig???? her er en god link om forvelling, men de gir vel egentlig ikke noen grunn til hvorfor man skal gjøre det, mener jeg har fått en forklaring på det en gang, men har glemt det:) http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.6206268 0 Siter
Gjest mallet Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 Hvorfor koke først, egentlig???? Det gjør at konsistensen holder seg bedre. Jeg aner ikke hva som skjer kjemisk, men en del grønnsaker får en litt guffen konsistens hvis de fryses uten å ha blitt forvellet først. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 Hvorfor koke først, egentlig???? Her finner du svaret på hvorfor grønnsaker skal forvelles før innfrysning. http://matportalen.no/artikler/2007/8/forvelling_av_gronnsaker 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.