Gå til innhold

Tilbehør til torsk?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, får håpe at nåtidens fiskebiler har bedre kjølemuligheter enn bilene hadde i 60 årene.

Da må jeg nesten sjekke ut og gi deg rapport etterfølgende;)

  • Svar 69
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • henrikke71

    7

  • mariaflyfly

    3

  • Katt-ja

    3

  • mil1365380270

    3

Mest aktive i denne tråden

Gjest Shira :o)
Skrevet

Har ikke brukt det på torsk før, men det var jo godt!

Må få prøvd flere av de tingene som nevnes i tråden, vi har fisk et par ganger i uka og da er det kjekt å ha ulikt tilbehør.

:-)

Jeg skal også stjele litt tips fra tråden her. Har akkurat funnet ut at spinat er gode greier (jeg er noen ganger litt treig av meg ;o) ), så den må testes.

Jeg er oppvokst på torsk, bestefar fisket, jeg og mamma spiste, myyyyye. Så jeg må ha variasjon i tilbehøret ellers går jeg fort lei.

Jeg er svært glad i løk også, så jeg bruner også løk til noen ganger.

Gjest ViViola
Skrevet

[quote name=Shira :o)' timestamp='1236927708' post='4111082]

Jeg skal også stjele litt tips fra tråden her. Har akkurat funnet ut at spinat er gode greier (jeg er noen ganger litt treig av meg ;o) ), så den må testes.

Jeg er oppvokst på torsk, bestefar fisket, jeg og mamma spiste, myyyyye. Så jeg må ha variasjon i tilbehøret ellers går jeg fort lei.

Jeg er svært glad i løk også, så jeg bruner også løk til noen ganger.

Ja, det er tilbehøret som må varieres, selve fisken blir nå som den blir.

Og - sannsynligvis går det aller meste av tilbehør bra til fisk også, men vi er nok litt mer sånn tradisjonsbundne der i forhold til kjøtt.

Jeg har også lyst til å prøve spinatgreia! :-)

Gjest Shira :o)
Skrevet

Ja, det er tilbehøret som må varieres, selve fisken blir nå som den blir.

Og - sannsynligvis går det aller meste av tilbehør bra til fisk også, men vi er nok litt mer sånn tradisjonsbundne der i forhold til kjøtt.

Jeg har også lyst til å prøve spinatgreia! :-)

Vi hadde kjørt oss så fast i tilbehørsporet at jeg måtte bare få endret vanene mine.

Tror jeg må ha fisk neste uke, og da fiskegrateng etterpå, for det er så snadder :o) Må bli til uka, for nå i helga skal jeg ut å spise tapas, og søndag har vi planer om å stikke innom svigers rundt middagstid ;o)

Gjest ViViola
Skrevet

[quote name=Shira :o)' timestamp='1236928685' post='4111088]

Vi hadde kjørt oss så fast i tilbehørsporet at jeg måtte bare få endret vanene mine.

Tror jeg må ha fisk neste uke, og da fiskegrateng etterpå, for det er så snadder :o) Må bli til uka, for nå i helga skal jeg ut å spise tapas, og søndag har vi planer om å stikke innom svigers rundt middagstid ;o)

Jeg kjøper alltid litt for mye fisk, slik at jeg kan samle opp og lage fiskegrateng. Det er nydelig!

Tapas - kjøpte Norsk Ukeblad denne uken, og der var det masse tapasoppskrifter. Gleder meg til å prøve! Her i huset er alle glad i fingermat, så det blir helt sikkert en høydare! :-)

Gjest Shira :o)
Skrevet

Jeg kjøper alltid litt for mye fisk, slik at jeg kan samle opp og lage fiskegrateng. Det er nydelig!

Tapas - kjøpte Norsk Ukeblad denne uken, og der var det masse tapasoppskrifter. Gleder meg til å prøve! Her i huset er alle glad i fingermat, så det blir helt sikkert en høydare! :-)

Tapas er virkelig godt. Noen ganger lager jeg selv, men i morgen skal jeg sitte med en jentegjeng og skravle og få det servert.

Gjest ViViola
Skrevet

[quote name=Shira :o)' timestamp='1236932767' post='4111172]

Tapas er virkelig godt. Noen ganger lager jeg selv, men i morgen skal jeg sitte med en jentegjeng og skravle og få det servert.

Når det blir servert smaker det ENDA BEDRE! ;-)

Kos deg!

Gjest Shira :o)
Skrevet

Når det blir servert smaker det ENDA BEDRE! ;-)

Kos deg!

Takk! Jeg skal kose meg ja, kan bare spaserere ut etterpå uten å tenke på opprydning eller noe, og fortsette skravlinga med jentene.

Gjest Kayia
Skrevet

Det høres da godt ut,- jeg glemmer som regel spinat. Varmer den så den blir ordentlig varm,- eller bare tiner? Holder den varm etter rømmen er blandet inn?

Varmer den helt, sånn at den ryker og rører så inn rømmen. Etter rømmen er er rørt inn er den passe varm, og dette (pluss smelter litt smør) gjør jeg mensn de andre skreller poteter og renser fisk. Nå fikk jeg lyst på lettsaltet torsk! :)

Gjest Kayia
Skrevet

Jeg liker spinat, jeg, så det skal jeg jammen prøve! :-)

Takk!

Få høre om det faller i smak da. :)

Skrevet

Vi bruker kun poteter, smelta smør og rå, revet gulrot til. Litt kjedelige vi, da. :o/

Skrevet

Eggesmør til torsk er det beste jeg vet!

Vi pleier alltid å ha kokte poteter og raspede gulrøtter til.

Gjest ViViola
Skrevet

Eggesmør til torsk er det beste jeg vet!

Vi pleier alltid å ha kokte poteter og raspede gulrøtter til.

Godt, ja, men jeg trenger å variere litt på tilbehøret. Vi spiser fisk et par dager i uka, og jeg er litt lei det helt vanlige.

:-)

Gjest ViViola
Skrevet

Sandefjordsmør. :-)

Greier ikke smaken... :-(

Gjest ViViola
Skrevet

Vi bruker kun poteter, smelta smør og rå, revet gulrot til. Litt kjedelige vi, da. :o/

He-he, man _må_ jo ikke forandre på noe når man er fornøyd. Vi spiser fisk så ofte nå at jeg er lei av smelta smør og kokt gulrot.

Har fått gode tips her, gleder meg til neste torske-middag! :-)

Gjest ViViola
Skrevet

Få høre om det faller i smak da. :)

Minn meg på det om det blir stille lenge! :-)

mil1365380270
Skrevet

''agurksalat er også godt.''

Har jeg aldri prøvd til hvit fisk, men det må jeg jo nå! :-)

''Om du vil ha ny vri, kan du legge fisken i ildfast form ved siden av cherrytomater, oliven og aspargesbønner med ansjos og basilikum på toppen. Kryst sitron over, så 10 minutter i ovnen.''

Oj... Vi er ikke helt støe alle på verken oliven eller aspargesbønner m/ansjos, så dette blir nok i sprekeste laget for oss... He-he.

Men takk!

Remulade passer til poteter, gulrøtter og torsk. Og Bernaise er godt til kokt torsk :-)

Skrevet

Klemte til med begge deler, jeg! He-he. (Litt "smør på flesk" - helt bokstavelig talt!)

He, he - ja :)

Skrevet

Remulade passer til poteter, gulrøtter og torsk. Og Bernaise er godt til kokt torsk :-)

Bearnaise er (dessverre) godt til alt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...