Kitina Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 Hvor mye mel og væske skal jeg ha i en pizzadeig til langpanne? 0 Siter
Gjest pizzabakeren Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 Jeg bruker ca 5 dl hvetemel, 3-4 dl vann, denne pizzabunnen blir ikke så veldig tykk, så om du vil ha tykkere bunn må du øke dette. 0 Siter
Nikki Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 Jeg har 4 dl mel, 1,5 dl vann og 4 spiseskjeer olje + tørrgjær og litt salt. Eltes i 15 minutter, hever i 1 time Gir en fantastisk smidig og god pizzadeig 0 Siter
spiky Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 4 dl mel 1,5 dl vann 1/2 ts salt 1/2 pakke tørrgjær Ikke noe olje. Etter at jeg begynte å bruke denne oppskriften som jeg fant på nettet under headingen «den perfekte pizzadeig» har jeg fått såååå mye skryte av pizzbunnen min. 0 Siter
Mrs D Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 4 dl mel 1,5 dl vann 1/2 ts salt 1/2 pakke tørrgjær Ikke noe olje. Etter at jeg begynte å bruke denne oppskriften som jeg fant på nettet under headingen «den perfekte pizzadeig» har jeg fått såååå mye skryte av pizzbunnen min. Er det nok med 1,5 dl væske til en langpanne, altså? Jeg bruker alltid 2,5 dl og mel til det blir passe konsistens (pluss salt og gjær, selvsagt) og syns den deigen dekker langpanna akkurat. 0 Siter
Lillemus Skrevet 20. mars 2009 Skrevet 20. mars 2009 Er det nok med 1,5 dl væske til en langpanne, altså? Jeg bruker alltid 2,5 dl og mel til det blir passe konsistens (pluss salt og gjær, selvsagt) og syns den deigen dekker langpanna akkurat. Jeg bruker 3,5 dl væske til ei hel stekeovnsplate, men vi liker litt bunn i pizzaen vi da. ) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 21. mars 2009 Skrevet 21. mars 2009 8-9 dl mel og 3-4 dl væske - en del av det god olje. 0 Siter
Speak Skrevet 23. mars 2009 Skrevet 23. mars 2009 Sikkert alt for sent... Jeg bruker 2,5 dl lunkent vann. 1 egg, 1 ss olje, 1 liten ts salt, 1 pk tørrgjær og litt oregano. Hvetemel nok til at deigen blir passe hard. (Pass på at du ikke bruker for mye.) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.