astridny Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Hei. Hva skal dere ha? Vi skal ha hjemmelaget lapskaus og mandelkjernepudding med rød saus til dessert. :-) Nam nam 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Vi skal ha ei fiskegryte. Det er bare halvfabrikata, men jeg spriter den opp med ekstra grønnsaker og fisk. Lettvint og greit. 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Jeg har også lapskaus stående og godgjøre seg her! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Vi skal ha ei fiskegryte. Det er bare halvfabrikata, men jeg spriter den opp med ekstra grønnsaker og fisk. Lettvint og greit. Samme her. Fiskesuppe/gryte. Basis fra pose men tilsetter creme fraiche, hermetiske tomater, laks og grønnsaker ) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Samme her. Fiskesuppe/gryte. Basis fra pose men tilsetter creme fraiche, hermetiske tomater, laks og grønnsaker ) Hvordan gikk det forresten med pizzaen din forrige helg? 0 Siter
Gjest Semana Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Her ble det koteletter i dag og sjokoladepuddig til dessert,koste oss vi : ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Hvordan gikk det forresten med pizzaen din forrige helg? Den ble veldig god ) Men jeg syns det var vanskelig å flytte den ferdigkjevlede deigen over på stekebrettet :/ Hvertfall uten at deigen ble tjukk og klumpete igjen. Jeg brukte masse mel både over og under så kjevlingen gikk lett, men akkurat forflytningen gikk så som så. Så jeg tror jeg dropper å steke opp 10-12 pizzaer til besøk senere ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Hvordan gikk det forresten med pizzaen din forrige helg? Eller uten hull i deigen også da :/ 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Den ble veldig god ) Men jeg syns det var vanskelig å flytte den ferdigkjevlede deigen over på stekebrettet :/ Hvertfall uten at deigen ble tjukk og klumpete igjen. Jeg brukte masse mel både over og under så kjevlingen gikk lett, men akkurat forflytningen gikk så som så. Så jeg tror jeg dropper å steke opp 10-12 pizzaer til besøk senere ) Øvelse gjør mester. Trikset når du skal lage til mange er å gjøre kjevlejobben på forhånd og forsteike bunnene. Jeg har gjort det noen ganger, det funker helt utmerket. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Øvelse gjør mester. Trikset når du skal lage til mange er å gjøre kjevlejobben på forhånd og forsteike bunnene. Jeg har gjort det noen ganger, det funker helt utmerket. Jeg og søstra mi lagde til oss to + pluss til kjæresten hennes senere på kvelden. Kan godt si vi brukte fryktelig lang tid. Hehe. På 3 pizzaer ) 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 marinert kyllingfilet, potet og stekte grønnsaker. + saus 0 Siter
morsan Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Her ble det koteletter i dag og sjokoladepuddig til dessert,koste oss vi : ) "her ble det" - skikkelig tidlig middag, m.a.o. :-) 0 Siter
Gjest florentine Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Jeg skal snart til å steke meg noen grønnsaker og kjøtt på en panne og ta et glass rødvin til:-) Bor alene og liker å kose meg i helgene. Liker også å invitere noen til god mat som jeg bruker lang tid på:-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Vi skal ha hjemmelaget potetmos og pølser med grønnsaker i dag. ) Dessert pleier vi ikke å ha, men kanskje ungene får en pinneis. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Den ble veldig god ) Men jeg syns det var vanskelig å flytte den ferdigkjevlede deigen over på stekebrettet :/ Hvertfall uten at deigen ble tjukk og klumpete igjen. Jeg brukte masse mel både over og under så kjevlingen gikk lett, men akkurat forflytningen gikk så som så. Så jeg tror jeg dropper å steke opp 10-12 pizzaer til besøk senere ) Tips! Kjøp deg bakematte, den sitter som støpt på benken mens du kjevler, så drar du matta med deigen over på ovnsplata og setter hele greia i ovnen:) Bakematta tåler 250 grader! Den tåler ikke skarp kniv så vær forsiktig med pizzahjulet. Tror den ble kjøpt på europris. Den er stor, så jeg klippet den i 2 og har derfor til 2 ovnsplater. Den har mønster som man kan kjevle etter så hvis du vil beholde dette så bør du ikke klippe den;) 0 Siter
mosj Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Vi skal ha nøttebrød med grønnsaker,nesten som kjøttpudding, bare uten kjøtt:-) 0 Siter
Mrs D Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Tips: kjevle ut deigen _på_ stekebrettet. =) Jeg smører steikeplata godt, og så legger jeg deigen oppå steikeplata og trykker den ut med hendene. Blir både jevn og fin. Jeg er helt håpløs med kjevle og syns det er greiere å bare trykke den utover. 0 Siter
pekkaline Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Her blir det nachos og lasagnerester, passer meg utmerket siden formen ikke er helt _der_. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.