Bookworm Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Åååå, nå fikk jeg lyst på dessert:-) Dét har vi ikke:-( 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Samme her. Fiskesuppe/gryte. Basis fra pose men tilsetter creme fraiche, hermetiske tomater, laks og grønnsaker ) Nam, det høres godt ut! Hvilken suppe/gryte bruker du til det? 0 Siter
trollemor;o) Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Vi glemte å handle i går så i dag ble det det vi fant i fryseren. Pølse, chips og noen vårruller... Stusselig!! 0 Siter
Gjest Semana Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 "her ble det" - skikkelig tidlig middag, m.a.o. :-) Jepp,vi liker å spise middag tidlig vi : ) 0 Siter
meg__123! Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Jeg og søstra mi lagde til oss to + pluss til kjæresten hennes senere på kvelden. Kan godt si vi brukte fryktelig lang tid. Hehe. På 3 pizzaer ) syns de ble gode jeg 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Nam, det høres godt ut! Hvilken suppe/gryte bruker du til det? Bare bergensk fiskesuppe. Ca halv væskemengde til å starte med, tar i en boks tomater og lar det koke. Juster væskemengde etterhvert. Jeg liker at den ikke er for tynn. Så har jeg i en pose grønnsaker(syns wokgrønnsaker er best), og ca en boks creme fraiche, og 4 laksefileter eller et sånt stort stykke med laksefilet. 400-600 gram ca. Kjæresten og jeg spiser opp dette litt utover kvelden, så jeg dobler innimellom og varmer opp dagen etter. Da tar jeg ofte to bokser tomater, men kun en boks creme fraiche. Må nesten smake seg frem til hva man liker selv. Det er hvertfall godt ) Kan ha i fiskebuljong også, men jeg liker best uten. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Nam, det høres godt ut! Hvilken suppe/gryte bruker du til det? Kan sikkert bruke de andre suppeposene og da:O) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Tips! Kjøp deg bakematte, den sitter som støpt på benken mens du kjevler, så drar du matta med deigen over på ovnsplata og setter hele greia i ovnen:) Bakematta tåler 250 grader! Den tåler ikke skarp kniv så vær forsiktig med pizzahjulet. Tror den ble kjøpt på europris. Den er stor, så jeg klippet den i 2 og har derfor til 2 ovnsplater. Den har mønster som man kan kjevle etter så hvis du vil beholde dette så bør du ikke klippe den;) Og pizzabunnen blir fortsatt sprø? Takk for tips ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Jeg smører steikeplata godt, og så legger jeg deigen oppå steikeplata og trykker den ut med hendene. Blir både jevn og fin. Jeg er helt håpløs med kjevle og syns det er greiere å bare trykke den utover. Til vanlig litt tykk pizza gjør jeg også det, men italiensk bunn vil jeg gjerne ha så tynn som mulig. Best resultat med å kjevle ut. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 syns de ble gode jeg Det sa jeg vel og? ) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Kyllingbrystfilet (salt, pepper, basilikum, grillkrydder, rødløk, fersk champignon), ris, sjysaus(barna) + bernaise(voksne), gulrøtter, tomat, agurk Og mette ble vi.... 0 Siter
Mrs D Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Til vanlig litt tykk pizza gjør jeg også det, men italiensk bunn vil jeg gjerne ha så tynn som mulig. Best resultat med å kjevle ut. Det har du nok rett i. Men her i heimen syns vi det er best med litt tykkelse på bunnen. Italian style er ikke vår stil. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1237743320' post='4117664] Kyllingbrystfilet (salt, pepper, basilikum, grillkrydder, rødløk, fersk champignon), ris, sjysaus(barna) + bernaise(voksne), gulrøtter, tomat, agurk Og mette ble vi.... Liker ikke barna bearnaisesaus?? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Det har du nok rett i. Men her i heimen syns vi det er best med litt tykkelse på bunnen. Italian style er ikke vår stil. Liker begge deler jeg ) Men skal innrømme at det som oftest blir den litt tykkere varianten ettersom det går fortere 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Liker ikke barna bearnaisesaus?? Jo de liker det, men foretrekker sjysaus. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1237744722' post='4117706] Jo de liker det, men foretrekker sjysaus. Okei ) Husker jeg eeelsket bearneaisesaus som barn bare ;O) Syns det er godt nå og da ) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Jeg har spist tortillachips til middag. Tortillachips? Det er jo ikke middag? Ikke stygt ment men du klager veldig ofte over overvekten din her inne og da er ikke tortillachips spesielt lurt å spise til middag (eller overhodet for den saks skyld) :-/ Jeg hadde ikke blitt mett av tortillachips.. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 22. mars 2009 Skrevet 22. mars 2009 Er klar over det. Har skeiet ut litt i helgen. I morgen er det på'an igjen. Blir bra det. Deilig å føle at vekten går nedover. Så herlig At man skeier ut en gang i blant er ikke noe å ha dårlig samvittighet for. Beklager innlegget mitt, jeg tenkte dette kanskje var vanlig middag for deg 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.