Gå til innhold

Karbonader+div


Anbefalte innlegg

Gjest det nærmer seg
Skrevet

Jeg skal lage endel karbonader til konfirmasjon.

Bruker dere bare ren karbonadedeig eller blander dere med kjøttdeig?

Laks, er det røkt laks som er mest brukt på koldtbord?

Reker, da er det pillede reker som serveres?

Kyllinglår, ville du servert det kaldt eller varmt?

Skrevet

Tror de fleste vil ha mest mulig kaldt hvis du skal ha koldtbord, fordi det er vanskelig å holde flere retter varme samtidig. Du kan jo f.eks. ha karbonadene varme og kanskje en gryte?

Reker hadde jeg tatt upillet.

Her en en lenke med tips, men det var dessverre ikke koldtbord:

http://dinmat.bt.no:8080/Temasider/Artikler/Fest-og-h%C3%B8ytid/Bli-klar-til-konfirmasjonsfesten

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=191322

Lykke til!

Skrevet

Det verste jeg vet er kald stiv kylling. Unntaket er kylling i salat. Har du tilgang til stekeovn, slenger du kylling inn der noen minutter under folie. Det gjør godt både for kyllingen og ganen.

Skrevet

''Laks, er det røkt laks som er mest brukt på koldtbord?'

Ja, dessverre!

Kyllingen ville jeg har varmet på.'

Gjest det nærmer seg
Skrevet

''Laks, er det røkt laks som er mest brukt på koldtbord?'

Ja, dessverre!

Kyllingen ville jeg har varmet på.'

Takk for svar! Har tilgang på ovn, så da blir den varmet.

Gjest det nærmer seg
Skrevet

Det verste jeg vet er kald stiv kylling. Unntaket er kylling i salat. Har du tilgang til stekeovn, slenger du kylling inn der noen minutter under folie. Det gjør godt både for kyllingen og ganen.

Takk for svar, det lar seg ordne.

Gjest det nærmer seg
Skrevet

Tror de fleste vil ha mest mulig kaldt hvis du skal ha koldtbord, fordi det er vanskelig å holde flere retter varme samtidig. Du kan jo f.eks. ha karbonadene varme og kanskje en gryte?

Reker hadde jeg tatt upillet.

Her en en lenke med tips, men det var dessverre ikke koldtbord:

http://dinmat.bt.no:8080/Temasider/Artikler/Fest-og-h%C3%B8ytid/Bli-klar-til-konfirmasjonsfesten

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=191322

Lykke til!

Tusen takk for svar og link!

Skrevet

De aller beste karbonadene får du om du bruker ca 80% karbonadedeig og ca 20% medisterdeig (ikke farse!) , vann, egg, salt og pepper.

Karbonadene blir veldig smakfulle og saftige og har blitt servert i utallige konfirmasjoner og dåper/navnefester!

Om noen av gjestene ikke spiser svinekjøtt er det selvsagt mindre aktuelt å benytte medisterdeig.

Onsdag1365380628
Skrevet

Reker bør etter min mening være pillet. Å pille reker til et smørbrød medfører svineri på fingrene og lukt, det tar tid og rekeskallet må gjøres av et sted. Unntaket er reker til pynt.

Det er da ikke rekeaften heller?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...