Gjest det nærmer seg Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 Jeg skal lage endel karbonader til konfirmasjon. Bruker dere bare ren karbonadedeig eller blander dere med kjøttdeig? Laks, er det røkt laks som er mest brukt på koldtbord? Reker, da er det pillede reker som serveres? Kyllinglår, ville du servert det kaldt eller varmt? 0 Siter
Elis31 Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 Tror de fleste vil ha mest mulig kaldt hvis du skal ha koldtbord, fordi det er vanskelig å holde flere retter varme samtidig. Du kan jo f.eks. ha karbonadene varme og kanskje en gryte? Reker hadde jeg tatt upillet. Her en en lenke med tips, men det var dessverre ikke koldtbord: http://dinmat.bt.no:8080/Temasider/Artikler/Fest-og-h%C3%B8ytid/Bli-klar-til-konfirmasjonsfesten http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=191322 Lykke til! 0 Siter
3stakk Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 Det verste jeg vet er kald stiv kylling. Unntaket er kylling i salat. Har du tilgang til stekeovn, slenger du kylling inn der noen minutter under folie. Det gjør godt både for kyllingen og ganen. 0 Siter
morsan Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 ''Laks, er det røkt laks som er mest brukt på koldtbord?' Ja, dessverre! Kyllingen ville jeg har varmet på.' 0 Siter
Gjest det nærmer seg Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 ''Laks, er det røkt laks som er mest brukt på koldtbord?' Ja, dessverre! Kyllingen ville jeg har varmet på.' Takk for svar! Har tilgang på ovn, så da blir den varmet. 0 Siter
Gjest det nærmer seg Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 Det verste jeg vet er kald stiv kylling. Unntaket er kylling i salat. Har du tilgang til stekeovn, slenger du kylling inn der noen minutter under folie. Det gjør godt både for kyllingen og ganen. Takk for svar, det lar seg ordne. 0 Siter
Gjest det nærmer seg Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 Tror de fleste vil ha mest mulig kaldt hvis du skal ha koldtbord, fordi det er vanskelig å holde flere retter varme samtidig. Du kan jo f.eks. ha karbonadene varme og kanskje en gryte? Reker hadde jeg tatt upillet. Her en en lenke med tips, men det var dessverre ikke koldtbord: http://dinmat.bt.no:8080/Temasider/Artikler/Fest-og-h%C3%B8ytid/Bli-klar-til-konfirmasjonsfesten http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=191322 Lykke til! Tusen takk for svar og link! 0 Siter
lex Skrevet 30. mars 2009 Skrevet 30. mars 2009 De aller beste karbonadene får du om du bruker ca 80% karbonadedeig og ca 20% medisterdeig (ikke farse!) , vann, egg, salt og pepper. Karbonadene blir veldig smakfulle og saftige og har blitt servert i utallige konfirmasjoner og dåper/navnefester! Om noen av gjestene ikke spiser svinekjøtt er det selvsagt mindre aktuelt å benytte medisterdeig. 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 31. mars 2009 Skrevet 31. mars 2009 Reker bør etter min mening være pillet. Å pille reker til et smørbrød medfører svineri på fingrene og lukt, det tar tid og rekeskallet må gjøres av et sted. Unntaket er reker til pynt. Det er da ikke rekeaften heller? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.