Gjest Svinefilet Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Hei er det noen som kan hjelpe? Jeg skal servere svinefilet i morgen og har ikke tilbredt det før. Det jeg selv har tenkt er å dele hver filet i 4 og brune i panna. Så tenkte jeg å la de trekke i panna med lokk over til de blir gjennomkokt. Jeg skal ha andre ting i stekeovnen derfor jeg vil unngå å bruke den. Er det noen som kan råde meg? 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Blir bedre hvis du steker dem som biff. 0 Siter
plommeblomst Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Hva hadde du tenkt på mer enn kjøttet? Kjempeenkel variant er å skjære filéen i skiver som stekes i panna, ha over i en gryte/kjele sammen med sjampinjong og fløte, pepper og mye basilikum. Hvis du mener indrefié av svin trenger ikke de skivene koke. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Svinefilèt skal ikke bli gjennomkokt, men gjennomstekt;) Jeg ville brunet de i pannen og stekt dem i stekeovnen _før_ du lager det andre. Når de er ferdig stekt pakke du dem i aliminiumsfolie og har godt med håndklær rundt, da holder de seg perfekte og varme til middagen;) Legg dem gjerne i sengen under dyna! 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Svinefilèt skal ikke bli gjennomkokt, men gjennomstekt;) Jeg ville brunet de i pannen og stekt dem i stekeovnen _før_ du lager det andre. Når de er ferdig stekt pakke du dem i aliminiumsfolie og har godt med håndklær rundt, da holder de seg perfekte og varme til middagen;) Legg dem gjerne i sengen under dyna! Oi. Men noe uvant tips. :-) Tenk å skulle legge seg om kvelden, stupe trøtt men litt små-sulten. Så løfter man dyna og lukter....middag. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Oi. Men noe uvant tips. :-) Tenk å skulle legge seg om kvelden, stupe trøtt men litt små-sulten. Så løfter man dyna og lukter....middag. Kan ikke tenke meg noe bedre lukt;)) Nei, det lukter ikke etterpå, har brukt samme teknikk med poter! Koke dem helle av vannet, og la dem dampe fra seg alt vann, legg et rent kjøkkenhåndklær over, lokket på og pakke dyne godt rundt. Holder seg varme i timevis:)) Hyppig brukt hos meg og lært av min eks-svigermor, som lagde de deiligste middagene! 0 Siter
Gjest Svinefilet Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Hva hadde du tenkt på mer enn kjøttet? Kjempeenkel variant er å skjære filéen i skiver som stekes i panna, ha over i en gryte/kjele sammen med sjampinjong og fløte, pepper og mye basilikum. Hvis du mener indrefié av svin trenger ikke de skivene koke. Wow dette høres nydelig ut. Det skal jeg jammen prøve. Tusen takk for tipset! 0 Siter
Gjest Svinefilet Skrevet 9. april 2009 Skrevet 9. april 2009 Svinefilèt skal ikke bli gjennomkokt, men gjennomstekt;) Jeg ville brunet de i pannen og stekt dem i stekeovnen _før_ du lager det andre. Når de er ferdig stekt pakke du dem i aliminiumsfolie og har godt med håndklær rundt, da holder de seg perfekte og varme til middagen;) Legg dem gjerne i sengen under dyna! Takk for tipset, det tar jeg med meg videre. Smart det med senga. 0 Siter
plommeblomst Skrevet 10. april 2009 Skrevet 10. april 2009 Wow dette høres nydelig ut. Det skal jeg jammen prøve. Tusen takk for tipset! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.