Skyer Skrevet 11. april 2009 Skrevet 11. april 2009 Håper det er noen dyktige kakebakere der ute. Jeg skal lage sjokoladefondant i dag, og i den skal det være 250 g meierismør. Jeg har usaltet meierismør i kjøleskapet som jeg tenke jeg skulle bruke. Det er ellers ikke salt i oppskriften. Hvor mye salt tror dere jeg må legge til? Vanlig meierismør er jo ganske salt? 0 Siter
Gjest prøv denne da - uten salt Skrevet 11. april 2009 Skrevet 11. april 2009 i denne skal du ha usaltet smør :-) http://www.kakemonsen.no/sider/vis.asp?id=1621 0 Siter
Skyer Skrevet 11. april 2009 Forfatter Skrevet 11. april 2009 i denne skal du ha usaltet smør :-) http://www.kakemonsen.no/sider/vis.asp?id=1621 Tusen takk...prøver den jeg :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.