Gjest hive eller? Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 har en pakke som gikk ut 31.3 (ikke blant favorittene mine,tydeligvis) Hvor lenge er det trygt å spise de? 0 Siter
morsan Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Smaken vil være forringet lenge før det er farlig å spise dem, og jeg skulle tro at smaken holder seg bra noen uker/måneder til. Hvis du tar en testsmak og synes at det er ok, er det helt ufarlig å spise. 0 Siter
Lillemus Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Så lenge de ikke har slagnet (blitt myke) kan du trygt spise dem. ) Et par uker over dato går helt fint med knekkebrød som er oppbevart tørt. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 I "gamledager" spiste vi "årgangsknekkebrød" på fjellet - det var gjerne mange år gammelt og evt. holdbarhetsdato forlengst gått ut. Smakte ikke så mye, men ellers gikk det bra . Var det blitt litt seigt tørket vi det bare på ovnen *mimrer*. 0 Siter
soleil Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Elextra skrev (På 13.4.2009 den 18.14): I "gamledager" spiste vi "årgangsknekkebrød" på fjellet - det var gjerne mange år gammelt og evt. holdbarhetsdato forlengst gått ut. Smakte ikke så mye, men ellers gikk det bra . Var det blitt litt seigt tørket vi det bare på ovnen *mimrer*. iiiiik 0 Siter
Mirabell Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Det er trygt lenge ennå. Men etterhvert (da snakker vi måneder) vil de ikke smake så godt lenger. Hvis de var gode i utgangspunktet, da, det var de kanskje ikke, siden du ikke har spis dem :-) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Elextra skrev (På 13.4.2009 den 18.14): I "gamledager" spiste vi "årgangsknekkebrød" på fjellet - det var gjerne mange år gammelt og evt. holdbarhetsdato forlengst gått ut. Smakte ikke så mye, men ellers gikk det bra . Var det blitt litt seigt tørket vi det bare på ovnen *mimrer*. Nydelig beskrivelse av et riktig gourmetmåltid ;-D 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Elextra skrev (På 13.4.2009 den 18.14): I "gamledager" spiste vi "årgangsknekkebrød" på fjellet - det var gjerne mange år gammelt og evt. holdbarhetsdato forlengst gått ut. Smakte ikke så mye, men ellers gikk det bra . Var det blitt litt seigt tørket vi det bare på ovnen *mimrer*. Mmmm, nå blei jeg sulten, gitt. 0 Siter
morsan Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Elextra skrev (På 13.4.2009 den 18.14): I "gamledager" spiste vi "årgangsknekkebrød" på fjellet - det var gjerne mange år gammelt og evt. holdbarhetsdato forlengst gått ut. Smakte ikke så mye, men ellers gikk det bra . Var det blitt litt seigt tørket vi det bare på ovnen *mimrer*. he he... Jeg synes imidlertid at de fleste varer som inneholder mel får en spesiell usmak hvis det har gått litt for langt over holdbarhetsdatoen. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 morsan skrev (På 13.4.2009 den 20.05): he he... Jeg synes imidlertid at de fleste varer som inneholder mel får en spesiell usmak hvis det har gått litt for langt over holdbarhetsdatoen. Er vel unødvendig å si at skikken med å servere eller spise årgangsknekkebrød forsvant etterhvert som jeg fikk mer å si selv 0 Siter
morsan Skrevet 13. april 2009 Skrevet 13. april 2009 Elextra skrev (På 13.4.2009 den 20.48): Er vel unødvendig å si at skikken med å servere eller spise årgangsknekkebrød forsvant etterhvert som jeg fikk mer å si selv *he he* 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 14. april 2009 Skrevet 14. april 2009 De blir vonde lenge før de blir farlige, sånn sett er det dine egne preferanser som bestemmer. Jeg gidder ikke spise knekkebrød som bare smaker skap, men skadelig er det altså ikke. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.