Gjest wannabehusmor Skrevet 15. mai 2009 Skrevet 15. mai 2009 Bakte brød tidlig i dag, som just my luck ble litt rå inni... Kan jeg hive de i ovnen igjen nå og blir de da eventuelt gjennomstekt, eller er det for sent? 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. mai 2009 Skrevet 15. mai 2009 Det er jo bare å prøve, de er vel ikke spiselige nå uansett? Min kjære stekte eplekake forleden, den ble rå så han stekte den ferdig dagen etter. Den ble spiselig, men litt hard og sprø. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 15. mai 2009 Skrevet 15. mai 2009 Vi får jo kjøpt halvstekte brød i butikken, så det bør vel gå an å steke brødene litt til. Ta vann på skorpen før du setter de inn i ovnen igjen, så blir skorpen ikke så hardstekt. 0 Siter
Gjest wannabehusmor Skrevet 15. mai 2009 Skrevet 15. mai 2009 Vi får jo kjøpt halvstekte brød i butikken, så det bør vel gå an å steke brødene litt til. Ta vann på skorpen før du setter de inn i ovnen igjen, så blir skorpen ikke så hardstekt. Tusen takk:) 0 Siter
Gjest wannabehusmor Skrevet 15. mai 2009 Skrevet 15. mai 2009 Det er jo bare å prøve, de er vel ikke spiselige nå uansett? Min kjære stekte eplekake forleden, den ble rå så han stekte den ferdig dagen etter. Den ble spiselig, men litt hard og sprø. Nei, ikke sant - prøver i alle fall! Takk for svar:) 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 15. mai 2009 Skrevet 15. mai 2009 Du bør legge bakepapir over så brødene ikke blir brent... 0 Siter
Orio Skrevet 15. mai 2009 Skrevet 15. mai 2009 Nei, ikke sant - prøver i alle fall! Takk for svar:) Og hvordan gikk det? Det hender (utrolig nok) at jeg også tar brødene ut av ovnen før de er helt ferdige. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.