Gjest Shira :o) Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Det må være en indrefilet av hjortekalv, min egen fløtesaus med sopp&løk + litt chili, råstekte poteter, maiskolber med kryddersmør, og noen gode grønnsaker som aparges, woket blomkål/brokkoli f.eks. Jeg er så heldig at jeg har dette til middag flere ganger i måneden. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Hvis jeg må velge bare én må gourmetmaten vike for røkt kolje med poteter, gulrot og eggesmør. Det har vært livretten min siden jeg var liten:) Nam! ''kolje med poteter, gulrot og eggesmør'' *URK* det fikk jeg for mye av i oppveksten. 0 Siter
Gjest Dårlig barndomsminner Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Hvis jeg må velge bare én må gourmetmaten vike for røkt kolje med poteter, gulrot og eggesmør. Det har vært livretten min siden jeg var liten:) Nam! Der er vi ulike, bare lukten gjør at jeg brekker meg. Husker at når mamma lagde det, gikk jeg på rommet, og ble der til leneg over middagstid. Det er faktisk det eneste som jeg ikke klarer å spise ( ups. glemte også at tykke hvite pølser som mamma kokte, greide jeg ei heller å svelge ). Tror ikke de selger den type pølser lenger, og heldigvis for det. Litt rart det med røkt kolje, jeg liker røke laks, tørrfisk osv., så det er nok barndomsminnene som mulig lurer mine smaksorganer. Kanskje jeg skal prøve på nytt med røkt kolje? 0 Siter
Gjest majas mamma Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Favorittmiddagen min er biff. Saftig, mør, medium biff med bakt potet. Beste jeg vet. Ellers er jeg veldig glad i kinamat, nestenn uansett type. Fisk derimot, spiser jeg ikke. Kan under tvil strekke meg til fiskekaker, og evt fiskegrateng. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.