Gjest kan det lages bunner for frysing? Skrevet 17. september 2009 Skrevet 17. september 2009 Stod i andre tanker nå og laget altfor mye pizzadeig. Kan jeg lage flere og halvsteke dem for siden å fryse dem ned til senere bruk? Noen som har prøvd dette? 0 Siter
Gjest det vil jeg tro Skrevet 17. september 2009 Skrevet 17. september 2009 Har ikke frosset ned halvstekte, men har frosset ned rå, utkjevlede pizzabunner med bra resultat. Går sikkert fint med halvstekt også. 0 Siter
Gjest Guroen Skrevet 17. september 2009 Skrevet 17. september 2009 Har ikke frosset ned halvstekte, men har frosset ned rå, utkjevlede pizzabunner med bra resultat. Går sikkert fint med halvstekt også. Jeg pleier å bake fine rundstykker o.l av deigrestene. Tilføyer evt litt korn i deigen (solsikkefrø o.l) så fryser jeg dem heller. Har dårlig erfaring med frysing av deig.. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 17. september 2009 Skrevet 17. september 2009 Du kan fryse pizzadeigen i ferdige emner, eller du kan lage ferdig bunner som du halvsteker og fryser. Jeg har prøvd begge deler med hell. Det eneste du risikerer med det siste alternativet , er at de brekker i fryseren dersom den er liten, eller du har litt lite plass der. Been there, done it. 0 Siter
Tvillingmamma Skrevet 17. september 2009 Skrevet 17. september 2009 Vi gjør det hele tiden bevisst, det vil si mannen min det er han som er den huslige på den fronten Lager bunner og steker opp i porsjonsstørrelse til voksen og barn. Utrolig lettvint å ta ut når de er ferdigstekte, ha på det man vil av fyll og vips så har man god pizza!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.