Gå til innhold

Ytrefile av svin


astridny
 Del

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest med mango

Grille den, og server med mango og grillede grønnsaker.

Mariner den gjerne i mangosausen først (lag rikelig mangosaus, og ta av litt til marinade. Den brukte marinaden skal man ikke spise etterpå).

http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=MainLeft_6278&Main_4489=6274:0:10,2435:1:0:0:::0:0&Main_6274=6277:0:10,2440&MainLeft_6278=6181:1640177::0:6180:24:::0:0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

candyqueen_83

Jeg lagde en tråd om svinefilet tidligere i uka. Enten strimle den opp og ha den i wok, skjære den i skiver og steke biffer, eller marinere og helsteke den :o) I dag skal vi ha ytrefilet av svin for andre gang denne uka. Hehe. I dag er det kreolsk ytrefilet fra Rema med ovnsstekte potetbåter, grønnsaker og champignon i fløtesaus :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...