Gjest Agurknytt? Skrevet 27. oktober 2009 Skrevet 27. oktober 2009 Altså, agurken min "dør" så utrolig fort i kjøleskapet, og jeg lurer veldig på hva jeg gjør feil... Når den åpnes, altså når jeg tar av plasten den er pakket i, lar jeg mesteparten av plasten være på og tar på gladpac der jeg har skåret. Agurken ligger i svaldelen i kjøleskapet, sammen med annen frukt og grønt. Den har ulike "naboer" på hylla, av og til andre grønnsaker, av og til frukt. Ser ikke at det utgjør noen forskjell, men jeg kan jo bare være lite observant. Alternativt: Er agurken dårligere nå enn før? Kan liksom ikke huske at dette har vært et problem tidligere i livet, liksom, men nå har jeg kasta så mange agurker etter bare 3-4 dager at jeg blir irritert. Hva gjør dere andre med agurker? (Kremt, i forhold til oppbevaring, altså.) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 27. oktober 2009 Skrevet 27. oktober 2009 Jeg drar ofte bare plasten litt opp igjen. Pakker ikke inn i gladpack. Kutter så av en liten bit som har blitt tørr før jeg skjærer i den igjen. 0 Siter
Gjest Fioletta Skrevet 27. oktober 2009 Skrevet 27. oktober 2009 Agurken er vel ikke så glad i å ha det alt for kaldt.. Ellers så holder agurken seg fint romtemperert også. 0 Siter
Gjest Agurknytt? Skrevet 27. oktober 2009 Skrevet 27. oktober 2009 Jeg drar ofte bare plasten litt opp igjen. Pakker ikke inn i gladpack. Kutter så av en liten bit som har blitt tørr før jeg skjærer i den igjen. OK - det skal prøves. Takk! 0 Siter
Gjest Agurknytt? Skrevet 27. oktober 2009 Skrevet 27. oktober 2009 Agurken er vel ikke så glad i å ha det alt for kaldt.. Ellers så holder agurken seg fint romtemperert også. Nei, den liker ikke kaldt, derfor "bor" den i svaldelen, ikke i selve kjøleskapet. På benken blir den da bare tørr og innskrumpa fort? 0 Siter
Gjest Fioletta Skrevet 31. oktober 2009 Skrevet 31. oktober 2009 Nei, den liker ikke kaldt, derfor "bor" den i svaldelen, ikke i selve kjøleskapet. På benken blir den da bare tørr og innskrumpa fort? Min mor har alltid agurken på benken. Den ytre delen må jo skjeres av, men ellers så tror jeg det funker veldig bra. Har ikke satt meg så inn i hvor lenge den holder. Jeg selv har aguken i kjøleskapet, derav at jeg liker agurken kald på brødskiva. Spiser den opp på ett par dagar, så aner ikke hvor lenge den holder seg i kjøleskapet heller. 0 Siter
Gjest MayLynn Skrevet 1. november 2009 Skrevet 1. november 2009 Agurken holder seg best og smaker bedre om den oppbevares i romtemperatur. 0 Siter
Gjest barbar Skrevet 2. november 2009 Skrevet 2. november 2009 Du må droppe gladpacken. Du får da litt svinn som må skjeres av hver gang, men hele resten av agurken holder da til du har spist den opp - nesten garantert 0 Siter
Gjest Niccola Skrevet 2. november 2009 Skrevet 2. november 2009 Den ligger fremme i romtemperatur i butikken, så jeg regner med at det er det den liker best. Har den aldri i kjøleskapet/svaldel. Drar plasten over igjen før den legges vekk. 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 2. november 2009 Skrevet 2. november 2009 Jeg tar litt matpapir rundt den. Og har den i kjøleskapet. :0) 0 Siter
tiliti Skrevet 28. desember 2009 Skrevet 28. desember 2009 Jeg liker kald agurk og har den derfor i svaldelen. Der overlever den fint sammen med paprika, halve tomater og et assortert utvalg frukt. Tror det kan bli litt for tett for den i glapacken? Jeg bruker bare la den bli tørr ytterst og så kaste den ytterste skiva. 0 Siter
Mandolaika Skrevet 28. desember 2009 Skrevet 28. desember 2009 Bør helst ikke ha tomatene sammen med agurken. De ødelegger hverandre. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.