Gjest brødene Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Jeg er litt skeptisk til desse brødskjærermaskinene nå i desse influensatider. Hvis jeg fryser ned brødet vil ikke da evt. svineinfluensavirus daue fort? Hvor lenge kan det leve under frysing? 0 Siter
KaVa Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 ..... eller enklere - kjøpe et helt brød og skjære selv? Tror ikke brødskjæremaskinene er mye verre enn andre ting man er i kontakt med - dørhåndtak, gelendre, penger fra kassa... 0 Siter
....AV Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 ..... eller enklere - kjøpe et helt brød og skjære selv? Tror ikke brødskjæremaskinene er mye verre enn andre ting man er i kontakt med - dørhåndtak, gelendre, penger fra kassa... Hendene som tar på disse tingene kan man vaske eller desinfisere, det er jo litt værre med selve brødet:-) 0 Siter
KaVa Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Hendene som tar på disse tingene kan man vaske eller desinfisere, det er jo litt værre med selve brødet:-) :-) Det har du jo rett i... 0 Siter
Spirello Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 ..... eller enklere - kjøpe et helt brød og skjære selv? Tror ikke brødskjæremaskinene er mye verre enn andre ting man er i kontakt med - dørhåndtak, gelendre, penger fra kassa... Men du da.. spiser du penger fra kassa? ;o) 0 Siter
KaVa Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Men du da.. spiser du penger fra kassa? ;o) Nei, men man tar på penger, og det er vel ikke alltid man vasker hendene rett etterpå? F.eks: På kafe - du kjøper en bolle og brus - springer du og vasker fingrene, før du spiser bollen? 0 Siter
laban Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Nei, men man tar på penger, og det er vel ikke alltid man vasker hendene rett etterpå? F.eks: På kafe - du kjøper en bolle og brus - springer du og vasker fingrene, før du spiser bollen? DOLere kjøper aldri boller og brus, det burde du vite... 0 Siter
KaVa Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 DOLere kjøper aldri boller og brus, det burde du vite... :-) OK, klibrød og vann, da :-) 0 Siter
laban Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 :-) OK, klibrød og vann, da :-) Nå snakker vi, ja! 0 Siter
....AV Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 :-) OK, klibrød og vann, da :-) I disse influensa-tider spiser vi selvfølgelig klibrødet/bollene med kniv og gaffel ;-) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Synes du det er mer lettvint å fryse ned brødet først enn å skjære skiver selv, altså? 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Hvorfor bruke disse maskinene da? Har aldri brukt dem jeg. Hvis du ikke klarer å skjære brødskiver selv så kan du jo kjøpe ferdig oppskåret brød. Det finnes ikke mat i dem, selv ikke i de groveste variantene, men det er nå så. Min kjære kjøper de aller groveste ferdig oppskjærte, jeg tror jeg kunne spist både 6 og 8 skiver om jeg skulle spist til jeg ble skikkelig mett... Men jeg stopper etter 2-3 da. ) Synes jeg blir mettere av 2 havreknekkebrød faktisk. 0 Siter
Colette Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Synes du det er mer lettvint å fryse ned brødet først enn å skjære skiver selv, altså? Det er lettvint å benytte seg av brødskjæremaskinen i butikken. Men nå tror jeg vi bør passe oss før vi blir en befolkning med bakerieskrekk. For det er jo faktisk en sykdom. Og jeg synes dette er skremmende. Hvordan skal vi noensinne bli oss selv igjen, etter dette? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Hvorfor bruke disse maskinene da? Har aldri brukt dem jeg. Hvis du ikke klarer å skjære brødskiver selv så kan du jo kjøpe ferdig oppskåret brød. Det finnes ikke mat i dem, selv ikke i de groveste variantene, men det er nå så. Min kjære kjøper de aller groveste ferdig oppskjærte, jeg tror jeg kunne spist både 6 og 8 skiver om jeg skulle spist til jeg ble skikkelig mett... Men jeg stopper etter 2-3 da. ) Synes jeg blir mettere av 2 havreknekkebrød faktisk. Jeg syns det er lettere å få "riktig størrelse" på skivene med maskinen. Har en tendens til å skjære litt tykke skiver. Hehe. Men jeg er ikke hysterisk for bakterier heller. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Det er lettvint å benytte seg av brødskjæremaskinen i butikken. Men nå tror jeg vi bør passe oss før vi blir en befolkning med bakerieskrekk. For det er jo faktisk en sykdom. Og jeg synes dette er skremmende. Hvordan skal vi noensinne bli oss selv igjen, etter dette? Ja, jeg er ikke spesielt hysterisk i forhold til dette, men når trådstarter åpenbart er så redd for smitte at h*n vil fryse ned brødet for å unngå det, er det jo grunn til å forslå noe så radikalt og gammeldags som å skjære sjøl. 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Jeg syns det er lettere å få "riktig størrelse" på skivene med maskinen. Har en tendens til å skjære litt tykke skiver. Hehe. Men jeg er ikke hysterisk for bakterier heller. ''Har en tendens til å skjære litt tykke skiver. Hehe.'' *Hihi* Det er jo godt da! ) For tynne brødskiver er ikke noe godt, må jo spise så mange for å bli mett da. 0 Siter
Colette Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Ja, jeg er ikke spesielt hysterisk i forhold til dette, men når trådstarter åpenbart er så redd for smitte at h*n vil fryse ned brødet for å unngå det, er det jo grunn til å forslå noe så radikalt og gammeldags som å skjære sjøl. Ja..men det forusetter jo at både børdfjøl og kniv er desinfisert, og renere enn denne brødskjæremaksinen..... 0 Siter
Gjest Niccola Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Smittet av en brødskjæremaskin? Ville personlig vært mer bekymret pga de andre menneskene i butikken, når man først snakker smittefare.. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 ''Har en tendens til å skjære litt tykke skiver. Hehe.'' *Hihi* Det er jo godt da! ) For tynne brødskiver er ikke noe godt, må jo spise så mange for å bli mett da. Joda, det er greit til søndagsfrokoster ;O) Til hverdags får jeg ta dem litt tynnere. Hehe. Jeg syns ikke de blir så altfor tynne i maskinen. Verre med de ferdigoppskjærte. 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. november 2009 Skrevet 6. november 2009 Joda, det er greit til søndagsfrokoster ;O) Til hverdags får jeg ta dem litt tynnere. Hehe. Jeg syns ikke de blir så altfor tynne i maskinen. Verre med de ferdigoppskjærte. Det er vel derfor jeg synes jeg ikke blir mett av 2-3 ferdigoppskjærte, de er jo så tynne også. Men 2-3 hjemmelagde på samme tykkelse holder meg jo mett i mange timer. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.