Glimtipper Skrevet 25. november 2009 Skrevet 25. november 2009 Vet ikke om jeg har postet denne oppskriften her før, men tar det en gang til i tilfelle noen sliter med valg av middag i dag. INGREDIENSER: 400 gram renskåret svinekjøtt i biter 2 fedd hvitløk 2 dl matfløte Salt Pepper Basilikum 1 bunt brokkoli (2 om du er glad i grønnsaker) 2-3 gulrøtter 1 purreløk Pasta til 3-4 personer (mindre om du velger mer grønnsaker) FRAMGANGSMÅTE: 1. Sett en stor kjele med vann på koking. 2. Kutt opp brokkoli i passende biter og purreløk i ringer. Strimle gulrøttene med ostehøvel. Når vannet koker har du oppi pastaen tre-fire minutter før brokkolien, brokkolien 4 minutter før gulrøttene og til slutt purreløken et par minutter før alt er ferdig. 3. Finhakk hvitløk og stek sammen med det strimlete svinekjøttet. 4. Dren vannet av pastaen/grønnsakene. Bland inn kjøttet og hvitløken. Hell over fløten. Krydre med salt, pepper og basilikum. La småputre noen få minutter. Hele greia tar omtrent tjue minutter å lage, smaker godt og har en mild smak som de fleste barn (og voksne) trives med. P.S. Smaker enda bedre neste dag, spesielt om du bruker tørket basilikum og ikke fersk. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. november 2009 Skrevet 25. november 2009 Nam, takk! Må prøve denne på barna, og håper de overvinner "angsten" for ingredienser som er bladet. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. november 2009 Skrevet 25. november 2009 Nam, takk! Må prøve denne på barna, og håper de overvinner "angsten" for ingredienser som er bladet. bladet = blandet (selvsagt) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 25. november 2009 Forfatter Skrevet 25. november 2009 Nam, takk! Må prøve denne på barna, og håper de overvinner "angsten" for ingredienser som er bladet. Det er mulig det kan fungere. Identifiser det som brokkoli, gulrøtter og svinekjøtt. Da kan de kjenne igjen alle bitene 0 Siter
Liliaceae Skrevet 25. november 2009 Skrevet 25. november 2009 Takk for tipset. Lager noe liknende selv, men alltids greit med en annen vri! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.